Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi )

de JustLoveCookin in Pizza, 26 Noi 2010 | 4538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava de cuptor de pizza subtire si crocanta:
  •  - aluat pentru pizza
  • -3 ardei grasi (eu am folosit unul rosu,unul verde si unul galben)
  • -150 g suc de rosii
  • -1 ceapa
  • -oregano
  • -busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi ):

Intindem aluatul cu mainile in tava iar cu dosul unei linguri imprastiem putin ulei de masline peste tot aluatul.Adaugam apoi sosul de rosii, presaram putin oregano si busuioc si il lasam pana pregatim topping-ul.


Ardeii grasi ii spalam, ii curatam de samburi si ii taiem feliute.Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline punem un catel de usturoi intreg si il lasam pana devine auriu.


Acum adaugam ardeii taiati feliute si ii sotam cateva minute, spre sfarsit adaugand si putina sare.


Punem tava in cuptorul incins la maxim (de obicei 250 grade) si o lasam 7-8 minute.


Scoatem catelul de usturoi si stingem focul sub ardei.


Taiem feliute subtiri o ceapa si o lasam deoparte.


Dupa cele 7-8 minute scoatem tava din cuptor,imprastiem deasupra feliutele de ceapa crude, si ardeii grasi sotati.


Eu am pus si mozarella,insa a fost alegerea mea, se poate pune sau nu,depinde de gusturi.


Aceasta este o pizza vegetariana sau de post.E de o bunatate rara… Eu nu mancam decat pizza margherita, fiindca nu imi plac cele cu carnati,prosciutto sau alte carnuri.Insa pizza cu ardei grasi facuta in felul asta,m-a facut sa imi schimb parerea.Incercati-o si nu o sa va para rau.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi )" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Sylvia 1

26.11.2010, 18:32

Excelent arata

JustLoveCookin 1

26.11.2010, 23:33

multumesc sylvia

Geanina87 1

16.11.2012, 21:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza mamma mia