Panini Laugenbrot

de JustLoveCookin in Piine, 12 Noi 2010 | 5612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 30 g unt/ulei
  • 270 g apa calduta
  • 1 lingurita sare
  • Ingrediente pentru fiert chiflele:
  • 1 l apa
  • 6 lingurite bicarbonat
  • 4 linguri sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini Laugenbrot:

Punem intr-un vas faina, facem o gropita in centru unde adaugam drojdia dizolvata in apa si amestecata cu o lingurita zahar. Adaugam si untul la temperatura camerei taiat in cubulete si incepem sa framantam. Cand aluatul a capatat putina consistenta adaugam sarea si framantam pana obtinem o biluta elastica. Lasam aluatul la crescut 30-45 minute. Rasturnam aluatul pe masa de lucru si il impartim in bilute mici de cca 50 g. Punem intr-o oala 2 litri de apa amestecata cu bicarbonatul si sarea si in momentul in care incepe sa fiarba adaugam cate 5 chifle in apa care fierbe pentru 30 secunde maxim.


Ii scoatem cu o paleta cu gaurele direct pe hartia de copt asezata in tava de cuptor. Ii crestam cu o lama sau cutter, ii pudram cu sare grunjoasa, susan sau mac si ii dam la cuptorul preincalzit la 210 grade pentru 20 minute. Cand s-au rumenit uniform sunt gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panini Laugenbrot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mena29 1

21.01.2011, 10:26

Am mancat in Germania si mi-au placut foaaarte mult.

-Miti- 1

21.01.2011, 10:38

Ce bine arata!!!

elena1988 1

17.02.2011, 19:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Painici cu mac si susan