Paste cu dovlecei si rosii cherry

de JustLoveCookin in Penne, 12 Noi 2010 | 4021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (preferabil scurte de exemplu penne,fusilli sau farfalle)
  • 300 g dovlecei
  • 200 g rosii cherry
  • 1 ceapa busuioc
  • 2-3 linguri ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei si rosii cherry:

Taiem ceapa in feliute subtiri si o calim in 2 linguri ulei de masline in care am pus 2 catei de usturoi.Cand prinde putina culoare adaugam dovleceii spalati si taiati feliute cat mai subtiri.


Scoatem cateii de usturoi fiindca daca se ard,vor da un gust amar uleiului. Dupa cca 10 minute adaugam si rosiile taiate in 2 sau 4 (Puteti folosi si rosii mari,scufundate pt cateva secunde in apa fierbinte,pentru a le putea decoji mai usor.Apoi le taiati cubulete si le adaugati dovleceilor) .

In acest timp punem pasta in apa sarata care a inceput sa fiarba,si le lasam cu 1 minut mai putin decat timpul indicat pe cutie.Nu trebuie sa fie moi,pentru ca se vor mai coace cu dovleceii si rosiile.


Scurgem pasta,avand grija sa turnam cca 50 ml din apa in care a fiert,pentru ca sote-ul de dovlecei e relativ uscat.(Apa de la fiert nu va fi sarata,fiindca sarea a fost deja absorbita de pasta.)


Adaugam pasta peste dovlecei si rosii,si amestecand mereu,o lasam sa absoarba lichidul. Asezonam cu parmezan ras,putin ulei de masline crud si cateva frunze de busuioc sau patrunjel cum am facut eu astazi,fiindca nu mai aveam busuioc in vas.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Laly 1

12.11.2010, 11:04

Vreau si eu o poryie la pachet

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 12:18

multumesc fetelor,ajunge acum pachetul tau,laly

Corinuta 1

12.11.2010, 14:06

daaaaaa, placeeeeeeee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si sos de rosii