Penne din orez in sos cald de legume la wok

de RuxyRux in Penne, 19 Noi 2010 | 3200 vizualizari

 

Paste fine delicioase si foarte aromate

 

INGREDIENTE

  • Un pachet de paste penne din orez
  • 2 ciupercute
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 3 rosii rase sau suc de rosii preparat in casa o cana
  • o legatura de ceapa verde
  • 1/2 lingurita ghimbir ras
  • 1 lingurita boia
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei( eu am folosit de palmier)
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel pentru decor    
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne din orez in sos cald de legume la wok:

Fierbem pennele( cam 6-7 min), le scurgem le dam un jet de apa....si le lasam deoparte.


Se incinge wokul, se pune uleiul, se da focul iute si se calesc legumele taiate marunt rapid, adaugam si putina apa( trei linguri), lasam sa se inmoaie bine, punem usturoiul, boiaua, si stingem cu sucul de rosii. Adaugam si ghimbirul ras. Lasam sa fiarba ( nu mult) se face sosul foarte rapid in maxim 15 min. apoi potrivim de sare si piper...si turnam peste penne.


Decoram cu patrunjel si servim cu placere.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne din orez in sos cald de legume la wok" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

RuxyRux 1

20.11.2010, 22:25

Esti invitata mea

tanyapatap 1

02.12.2010, 14:07

RuxyRux 1

02.12.2010, 16:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata la cuptor