Lia_

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 02.08.2013

RETETE143
PRIETENI179
Retete / Supe/Ciorbe

Supa-crema de gulii

In Supe la 18 Oct 2014

1. Am fiert in oala de supa, la foc molcom, in 1.5 l apa rece (sa cuprinda bine bucatile de pui) + 1 lingurita rasa de sare (va scadea la 1 l, spate de pui, vreo 3-4 buc cumparate in acest scop. Dureaza vreo 30 de minute, dupa care scoti puiul. 2. In timp ce fierbe, decojeste guliile si...

Ciorba de fasole galbena pastai

In Ciorbe la 29 Sep 2014

1. Intr-o oala de 2.5-3 litri pune 3-4 cani de apa cu un varf de lingurita de sare sa se infierbante. 2. Spala pastaile. Fasolea galbena, soiul cu pastaia subtire si frageda, nu are ate. Doar taie capetele. Pe un tocator, aseaza un buchet de fasole si tai-o in 3. Pune-le in apa fierbinte....

Supa cu usturoi

In Supe la 4 Sep 2014

1. N-am avut fond la congelator, prin urmare am fierd rapid un fond/supa din parti osoase de pasare/pui+legume (va trebui sa inregistrez reteta). 2. Incinge cuptorul la 180 °C.  3. Toarna uleiul intr-o tava de copt.  4. Taie in jumatate pe orizontala, necuratate de coji,...

Ciorba de cartofi (de post)

In Ciorbe la 8 Aug 2014

1. Pune apa rece intr-o oala incapatoare, cu 1/2 lingurita sare si adu-o la foc mare in stadiul de clocot. Apoi, reduci focul la mediu. 2. Speli bine morcovii, ii razui de coaja si ii tai cu cutitul cubulete. Ii clatesti daca nu raman curati. 3. Cureti ceapa. Eu o spal.  O tai...

Ciorba de loboda cu zeama de varza, leustean, iaurt si smantana

In Ciorbe la 6 Iul 2014

1. Pune apa rece intr-o oala incapatoare, cu o lingurita rasa de sare. Socotind de la primul clocot, am fiert pentru 20 de minute spate cu aripi de pui (era bine sa fi fost de la tara). Am scos apoi bucatile pe care le-am adaugat-o la o mancare de cartofi alaturi de alte parti ale puiului. N-am...

Ciorba de raci oltenesti

In Ciorbe la 2 Apr 2014

1. Intr-o cratita pui 1/2 apa la clocotit in care vei opari pentru cateva minute racii uscati ca sa ii decupezi mai usor. Poti sa ii dai cateva clocote daca sunt prea crocanti si se sparg la taiere, dar nici prea moi sa nu fie. In nici un caz nu trebuie sa se inmoaie, ca sa poata fi umpluti....

Supa de branzeturi cu crutoane

In Supe la 10 Dec 2013

1. Curata si toaca marunt ceapa galbena si cepele verzi. 2. Ardeiul gras taie-l cubulete. 3. Topeste untul fie direct in oala de supa daca nu lipeste sau intr-o tigaie larga si soteaza ceapa pana devine sticloasa, adaugand ardeiul taiat si sotat in continuare convenabil. 4. Adauga faina,...

Supa de pui cu crutoane din gris

In Supe la 6 Oct 2013

SUPA Punem pulpele spalate in apa rece cu sare si la primul clocot, cand se ridica toata spuma la suprafata, aruncam apa. Le punem la fiert in apa curata impreuna cu morcovii (daca e prea mare il taiem pe lung), telina, pastranac, patrunjel, sare si o ceapa uriasa pe care o aruncam dupa ce a...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]