Crutoane aromate

de Sylvia in Mancaruri de post, 27 Ian 2014 | 4156 vizualizari

 

Tuturor ne plac crutoanele dar cel mai adesea gestul este de a cumpara o punga de crutoane de la magazin pe motiv ca nu sunt scumpe si sunt gata facute…..gresit spun eu cand putem sa le facem atat de simplu acasa din paine pe care nu am folosit-o.

Pentru a avea crutoane bune trebuie sa folosim paine mai veche dar nu uscata…deoarece o sa avem niste crutoane uscate si fara gust.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva felii de paine sau bagheta , care se taie in cuburi medii de marime.
  • Pentru aromatizare mixam intr-un bol 2-3 linguri de ulei de masline, cu patrunjel verde, busuioc, un catel de usturoi si putina sare de mare , ca sa obtinem o pasta gen pesto
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane aromate:

Intr-o tava se aseaza cuburile de paine peste care se stropeste din belsug cu pasta aromata , se amesteca bine sa se omogenizeze.


Se da tava la cuptor la 210 grade timp de aprox 10 minute, daca setam caldura atat sus cat si jos in cuptor . Se mai amesteca eventual o data in timpul operatiunii de coacere sa fie crocant uniform .


Nimic nu se compara cu niste crutoane proaspete, de la miros la gust si la textura crocanta, se pot consuma imediat sau pastra f bine intr-un bol acoperite cu o folie de aluminiu nu folie alimentara sa se aiba putin aer. Merg de minune in salate, ciorbe , sau de rontait cu branza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

anca_rm 1

28.01.2014, 09:25

ce bunatati de rontait

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:36

imi plac

Lia_ 1

14.03.2014, 07:23

am preparat de multe ori, le mancam si ca pe bake-rolls dar nu stiam de patrunjel. ... si mai puneam oregano

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ardei gras rosu