Crutoane aromate

de Sylvia in Mancaruri de post, 27 Ian 2014 | 6323 vizualizari

COMENTARII (23)

Sylvia 1

27.01.2014, 16:22

nu vreau sa spun ca ar fi cineva care sa nu stie sa le faca vreau sa va arat ce simplu si ce bune se pot face sa nu le mai cumparati data viitaore sa le faceti voi

T I M E A 1

27.01.2014, 16:25

sunt prezenta mereu la asa ceva

babi5 1

27.01.2014, 16:26

Super bune merge bine la supa crema de dovleac copt

Bucataras Medi 1

27.01.2014, 16:29

ce bune trebuie sa fie!

laura_n 1

27.01.2014, 16:41

eu le-as rontai asa

- Andreea - 1

27.01.2014, 16:47

Tare bune

Irina 1

27.01.2014, 16:54

Mmm, ce bune sunt, usor aromate! Mi-a ramas in minte ca mi-ai povestit mai demult si despre chipsurile tale din legume. Am sa le caut printre retetele tale sa mi le notez si eu!

Bunica 1

27.01.2014, 17:01

Crutoane aromate, delicioase!

Bya Ralu 1

27.01.2014, 17:05

bune

Mutulica 1

27.01.2014, 18:02

eu mancam asa ceva dar niciodata nu m-am gandit sa-i spun mamei sa le stropeasca cu ceva. Nici nu cred ca exista pe vremea aia.

mihaelar63 1

27.01.2014, 18:08

Am sa-mi prepar si eu. Buna idee

Panacris 1

27.01.2014, 18:20

xana 1

27.01.2014, 18:33

Intr-adevar, nici nu se compara cu cele cumparate! Minunate crutoanele tale

Sylvia 1

27.01.2014, 18:42

Se pot aromatiza diferit, daca se fac pt o iepure la cuptor armatizate cu ulei si rozmarin, simple cu ulei si usturoi sau astea cu amestec de ierburi, schimba mult dau un iz de ierburi aromate si sunt f bune is asa de rontait seara

Sylvia 1

27.01.2014, 18:43

plus ca ne ajuta sa nu aruncam painea ca ma enerveaza ca ramane mereu ...

Sylvia 1

27.01.2014, 18:44

Irina am facut ultima data cipsuri de sunca ( jambon crud afumat ) sunt bestiale merita testate am pus si reteta , am mai facut niste acadele de parmezan o sa pun si reteta lor, le faceam la castel pt decor la risotto si am facut si acasa sa va arat si voua

Merisor 1

27.01.2014, 18:54

Ce idee faina!

simona72 1

27.01.2014, 19:14

Uite, crutoanele astea, acum le-as manca cu branza fondue

Rocsi 1

27.01.2014, 19:24

Bune si de rontait asa goale!

MotanLaOale 1

27.01.2014, 20:43

anca_rm 1

28.01.2014, 09:25

ce bunatati de rontait

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:36

imi plac

Lia_ 1

14.03.2014, 07:23

am preparat de multe ori, le mancam si ca pe bake-rolls dar nu stiam de patrunjel. ... si mai puneam oregano

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post