Sidy

4

Bucataras
grozav

ORADEA

Bucataras din 15.02.2010

RETETE684
PRIETENI312
Retete / Peste

Salata de cartofi cu somon afumat si sos

In Somon la 8 Feb 2013

Cartofii ii fierbem in apa cu sare , in coaja cam 15-20 de minute, apoi ii dam sub un jet de apa rece. Dupa ce s-am mai racorit putin, ii curatam si ii taiem in cuburi mici. Presaram peste ei in bol, uleiul de masline si ceapa rosie curatata si taiata cat mai fin. Taiem in felii subtiri...

Somn prajit cu mujdei de usturoi

In Peste la 24 Iun 2012

Spalam bine somnul apoi im introducem pentru 1-2 minute in apa clocotita. Asa vom reusi mai usor sa ii indepartam pielea care are mirosul caracteristic de mâl. Taiem apoi fileurile de somn si le portionam. Le saram si le lasam la rece pentru o ora. Punem uleiul la incins....

Caras marinat cu legume

In Crap / Caras la 9 Feb 2011

Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait se tine pestele curatat si crestat oblic 2-3 ceasuri, la rece, invartindu-se pestele pe toate partile. Intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei , punem legumele congelate, presaram cimbru,...

Terina de branza cu somon

In Somon la 2 Ian 2011

Intr-un castron mai mare amestecam toate branzeturile pe care le-am tinut in prealabil la temperatura camerei. Gelatina se dizolva in vin si apoi se tine la bain-marie aproximativ 15 minute la foc mic. Adaugam apoi gelatina in castronul cu branzeturi la care mai punem laptele si mararul si...

Plachie de cod

In Peste la 19 Dec 2010

Pestele se taie in felii , se da prin faina amestecata cu boia si se frige in uleiul incins, 2 minute pe o parte, 2 pe cealalta, apoi se scoate pe o farfurie. Ceapa taiata felii, rosia si ardeiul taiate cubulete si morcovul taiat rondele ,se calesc in 2 linguri ulei.Se adauga apoi vinul,...

Marinata de peste cu legume sote

In Crap / Caras la 2 Noi 2010

Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti. Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 05.03.2016

Prevenirea cancerului

publicat la 28.02.2016

Reglarea tensiunii arteriale

publicat la 24.02.2016

Detoxifierea rinichilor

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]