Marinata de peste cu legume sote

de Sidy in Crap / Caras, 2 Noi 2010 | 4938 vizualizari

 

Nu sunt eu fan peste , dar cand mai merge pescarul meu la pescuit si mai si prinde....nu am ce face, trebuie sa il prepar, nu ?Asa ca....asta a iesit si sotul meu a spus ca i-a placut tare mult....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 pahar mare vin alb
  • 2-3 frunze dafin
  • 10 boabe ienibahar
  • 250 ml bulion de casa
  • 10 boabe piper
  • sare
  • legume congelate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de peste cu legume sote:

Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti.

Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute.
Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sidy 1

02.11.2010, 18:01

Ma bucur daca va place ! Tot vi-l dau voua( ce a mai ramas) ca eu o iau pe Silvye de mana si mergem la o prajitura Corina...usa e deschisa....

mena29 1

02.11.2010, 22:21

Sidy,ce bine arata

nadina73 1

03.11.2010, 02:15

vreauuuuuuuuu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor in sos tomat