Steffy

1

Bucataras
incepator

Craiova

Bucataras din 02.02.2012

RETETE112
PRIETENI159
Retete / Supe/Ciorbe

Supa crema de ciuperci

In Supe la 7 Dec 2013

Facem o supa din pulpa de pui, cartof, ardei, conopida si vegeta. Cand s-au fiert, scoatem legumele, carnea si pastram supa. Punem un litru de apa la fiert. Curatam si spalam ciupercile, le taiem bucatele si le scufundam in apa care a fiert. Le scoatem dupa 2 minute si le strecuram, astfel se...

Supa crema mix de legume mexicane

In Supe la 1 Dec 2013

Ceapa maruntita se caleste in ulei si se lasa sa se raceasca. Se fierb legumele conform timpului inscriptionat pe punga. Se strecoara legumele, se amesteca impreuna cu ceapa calita si se paseaza cu blenderului. Compozitia din blender o amestecam cu apa in care au fiert legumele si o punem...

Supa crema de brocoli

In Supe la 14 Noi 2013

Punem buchetelele de brocoli la fiert impreuna cu putina sare. S-a fiert cand se poate patrunde usor cu furculita in codita de la brocoli. Separat, calim ceapa maruntita si morcovul ras in putin ulei. Scoatem buchetelele de brocoli din apa (fara a arunca apa), le amestecam cu ceapa si...

Ciorba de conopida

In Ciorbe la 7 Noi 2013

Conopida o aveam fiarta de cand am pregatit salata de conopida...http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-conopida-53613.html Apa in care am fiert conopida am pastrat-o pentru ciorba. Avem grija sa nu fierbem foarte tare conopida, pentru ca nu va mai ramane buchetele. Tocam marunt ceapa,...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 5 Noi 2013

Punem apa la fiert intr-o oala. Separat tocam toate zarzavaturile (o ceapa, morcov, pastarnac, ardei) si le calim putin in ulei. Adaugam si bulionul. Le rasturnam peste apa care e pusa la foc si lasam sa fiarba bine. Cand sunt zarzavaturile aproape fierte, adaugam 2 linguri de orez si lasam sa...

Supa din carne de curcan

In Supe la 27 Ian 2013

Se spala bine aripa de curcan si se pune in apa, la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa. Adaugam un morcov taiat mai mare, o ceapa intreaga curatata bine si vegeta. Completam cu apa atat cat este necesar. Cand observam ca s-a fiert bine aripa de curcan, o scoatem si indepartam toate oasele....

Ciorba de curcan

In Ciorbe la 18 Iul 2012

Spalam pulpele de curcan si le punem la fiert. Cand se face spuma, aruncam apa si punem alta. Cand incepe iar sa fiarba, adaugam bulionul. Intre timp curatam cartofii si morcovii, ii taiam cubulete. Morcovii se pot da pe razatoare, cum va place mai mult. Ceapa o curatam si o taiem cat mai...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 10.11.2017

Prajitura Snickers

publicat la 28.01.2016

Desert rulada cu nuca de cocos

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Daca iti dai drumul azi la imaginatie vei picta bucataria, asa ca ai grija

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]