Ciorba de conopida

de Steffy in Ciorbe, 7 Noi 2013 | 8403 vizualizari

 

M-am hotarat sa fac aceasta ciorbita cand am luat o conopida mare pentru a face salata si am am zis ca e pacat sa nu incerc si altceva. A meritat, a iesit neasteptat de buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g conopida
  • 2 ardei (rosu si verde)
  • o ceapa mica
  • un morcov
  • un pastarnac
  • un cartof
  • o lingura ulei
  • sare, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida:

Conopida o aveam fiarta de cand am pregatit salata de conopida...http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-conopida-53613.html

Apa in care am fiert conopida am pastrat-o pentru ciorba. Avem grija sa nu fierbem foarte tare conopida, pentru ca nu va mai ramane buchetele.

Tocam marunt ceapa, ardeiul, morcovul, pastarnacul. Apoi le calim intr-o tigaie in care am pus o lingura de ulei. Taiem cartoful in bucatele. Rasturnam toate ingredientele in apa pastrata pentru ciorba si lasam sa fiarba pana cartoful este bine fiert.

Adaugam apoi buchetele de conopida si sare dupa gust. Mai lasam maxim 10 minute sa fiarba si ciorbita este gata.

Punem patrunjel proaspat, tocat marunt si servim ciorbita calda.

Sa aveti pofta!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

07.11.2013, 20:34

Cred ca e tare buna. desi nu am mancat niciodata! Cum te mai simti?

diaconta 1

07.11.2013, 21:54

imi place ciorbita ta

mirela0911 1

07.11.2013, 22:48

foarte buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu conopida