Bors de stevie

de farfuriavesela in Ciorbe, 14 Apr 2014 | 13685 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun in zilele de primavara, cand verdeturile abunda in gradini si in piete, decat un bors de stevie. Pregatit foarte usor, adaptabil si pentru zilele de post, borsul acesta de stevie este foarte gustos si plin de legume.

Urmatiti filmul nostru si gatiti impreuna cu noi!!!
http://youtu.be/MMPpkSFVCWM

 

INGREDIENTE

  • 1 castron mare cu stevie, spalata, curatata de nervura principala si tocata marunt
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe
  • 50 gr ardei gras taiat marunt
  • 100 ml suc de rosii
  • 250 ml bors proaspat
  • sare
  • 2 cuiburi de fidea
  • 2 oua pentru zdrente
  • leustean verde
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de stevie:

Morcovul, telina, pastarnacul si ceapa le-am maruntit cu robotul de bucatarie, dar le puteti da pe razatoare sau toca cu cutitul, dupa preferinta sau indemanarea fiecaruia.



Am pus legumele la fiert intr-o oala si cand s-au fiert pe jumatate adaugam stevia. Se lasa sa fiarba si stevia cam 10-15 min, apoi se adauga sucul de rosii, sare si bors proaspat (incalzit) cat sa acreasca ciorba dupa preferinta fiecaruia si se mai lasa la fiert 10 min, apoi se bat ouale zdrente, se mai lasa 5 min , se opreste focul si se pune leustean verde.



Daca doriti sa pregatiti acest bors in zilele de post, renuntati la oua si ciorba e foarte buna!!



Noi va dorim pofta buna si multa verdeata in bucate!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ghioceli 1

22.04.2015, 12:29

imi place!

Zebra 1

26.04.2015, 16:33

E o reteta simpla si buna,cu 2 observatii: 1) stevia se da in cateva clocote separat , se scurge apa,se toaca pe tocator si abia apoi se pune in ciorba cu legume, pt. ca altfel e toxica; 2) la ingrediente ati mentionat 2 cuiburi de fidea care nu s-au mai regasit la modul de preparare; de altfel,ori punem zdrente,ori fidea. Altfel e o.k.! C.M.

SimonaStanciu 1

06.01.2018, 07:59

http://afacere.cafeaganoderma.ro/
Reprezentant DXN – cafea cu Ganoderma
Daca sunteti o persoana, care doreste sa dezvolte propria afacere, fara investitii mari, fara riscuri, dar sunteti dispus sa lucrati 2-3 ore pe zi din confortul casei dumneavoastra, in timp ce consumati o cafea gustoasa si sanatoasa, atunci va asteptam in echipa DXN Romania! Dorim sa facem produsele cu Ganoderma cat mai cunoscute si sa extindem reteaua de distribuitori in toata tara.
Oferim gratuit un sistem unic de construire a afacerii online. Detalii pe site-ul http://afacere.cafeaganoderma.ro/, pe e-mail: onlineproiect@gmail.com, sau la telefon: 0760453937.
http://afacere.cafeaganoderma.ro/,
Buna tuturor 😊https://www.avon.ro/magazin/radita
Esti eleva sau studenta si vrei sa castigi bani de buzunar plus cadouri???
Esti mamica si vrei sa castigi bani din confortul propriei locuinte???
Ai minim 2 prietene care folosesc produse cosmetice???
Daca raspunsul tau este ..Da..la cel putin o intrebare,esti ceea ce caut.
Caut fete descurcarete,mamici cochete si femei dornice de a aduce un venit familiei intr.un mod simplu.
Daca vrei sa schimbi ceva la viata ta lasa.mi mesaj la onlineproiect@gmail.com
Incearca nu ai nimic de pierdut!!!! Ai doar de castigat!!!,
https://www.avon.ro/magazin/radita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie (de post)