Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dupa atata dulce, sa ne dregem cu un bors de peste, in care sta lingura dreapta, cum zice maica-mea :)) Mai ales ca azi e dezlegare la peste :)
Preparare bors de peste.
Legumele feliate le punem la fiert, in apa ( cca 2 litri ) cu sare. Cand acestea s-au fiert adaugam rosiile taiate cubulete , lasam sa dea 2-3 clocote si turnam si borsul fierbinte . Punem in oala cu grija si bucatile de peste , icrele si laptii ( presarate cu putina sare, cu cca 10 minute inainte ) si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori. Batem un ou cu putina sare si-l turnam in fir subtire in borsul de peste , mestecand usor.
Oprim focul si adaugam leustean verde .
Servim un bors de peste fierbinte, cu ardei iute?
1
Ca pestele sa nu se sfarme, pune-l la fiert dupa ce pui borsul.
2
Borsul nu-l turna rece, incalzeste-l separat, intai
3
Daca ti se pare ca-i prea acru borsul de peste , in timp pestele mai ia din acreala, iar ciorba va fi numai buna
4
Poti adauga la final si putin otet in care au stat ardeii iuti. Mie imi place mult asa ;)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult