Ciorba de fasole galbena cu os de vitel

de mihaelar63 in Ciorbe, 25 Iul 2014 | 1577 vizualizari

 

O ciorbita ce poate fi consumata fara griji cu calorii putine si fasole galbena cruda din gradina .

 

INGREDIENTE

  • 1 os vitel
  • 500 gr fasole galbena
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • 2 tije telina
  • 2 rosii
  • 2 linguri otet de mere
  • 1/2 lingurita ardei rosu iute
  • cimbru verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole galbena cu os de vitel:

Fierbeti osul de vitel 5 minute si aruncati apa .


Curatati si spalati legumele .


Feliati morcovii , tocati ceapa , ardeiul, rosiile, cimbrul verde si tijele de telina .


Curatati si spalati fasolea , rupeti in bucati de 2-3 cm .


Puneti la fiert 3 l apa si fierbeti osul cu morcovi si ceapa 15 min .


Adugati apoi fasolea . Sarati .


Cand morcovii sunt fierti puneti verdeturile si ardeiul tocat .


La sfarsit dregeti gustul cu otet de mere si pasta de ardei iute .

 

TIPS-URI

1

Vara preparati ciorbele putin mai acrisoare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole galbena cu os de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

25.07.2014, 12:36

Da, Buni , stie !!!!

Rocsi 1

25.07.2014, 21:48

Imi imaginez ce gust divin are!

babi5 1

28.07.2014, 13:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu praz