Ciorba cu conopida

de Giana in Ciorbe, 28 Oct 2013 | 1656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1 buchetel de conopida
  • 2 linguri cu boabe de mazare
  • 2 linguri ulei
  • sare, vegeta dupa gust
  • 1 ou
  • 100 g smantana
  • 1/2 lamaie sau bors magic
  • leustean sau patrunjel pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu conopida:

Ceapa o tocam marunt, morcovul il dam prin razatoarea mica. Pastarnacul il taiem cubulete mici, la fel si cartoful. Conopida o rupem in buchetele mici si ii taiem cotorul.


Calim in cratita morcovul cu ceapa in 2 linguri de ulei. Dupa ce s-a inmuiat ceapa adaugam 1.5 l de apa si lasam sa clocoteasca. In alta cratita punem conopida la fiert cu apa. Mie nu imi place mirosul de conopida de aceea fierb conopida separat si arunc apa. Cand apa de la ciorba a clocotit adaugam cartoful, pastarnacul si boabele de mazare. Dupa ce au fiert legumele din ciorba adaugam si conopida scursa. Condimentam cu vegeta si sare dupa gust iar dupa ce ciorba a dat de cateva ori in clocot oprim focul.


Separat intr-un castron batem un ou cu smantana si adaugam cate putin din ciorba putin racita. Eu am acrit ciorba cu bors magic, pe care l-am adaugat in amestecul de ou cu smantana. Cu acest amestec dregem ciorba.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Giana 1

28.10.2013, 11:06

Va multumesc. Dia, salata cu maioneza urmeaza sa o incerc pt ca prea i s-a facut reclama pe aici si sunt curioasa ce gust are.

Alina26 1

28.10.2013, 12:07

nu am facut niciodata!!!

Giana 1

28.10.2013, 12:50

Nici eu nu mai incercasem Alina, imi ramasese putina conopida si n-am vrut s-o arunc. Am incercat sa schimb meniul si mi-a placut ce a iesit.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida