Ciorba de curcan

de Steffy in Ciorbe, 18 Iul 2012 | 4818 vizualizari

 

M-am decis sa fac o ciorbita care sa nu cada greu la stomac si am ales carnea de curcan - bine digerata si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de curcan
  • 2 cartofi medii
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 250 ml bulion facut in casa
  • apa cat este necesara, pentru fierberea pulpelor
  • vegeta, cimbru, patrunjel dupa gust
  • 200 ml zeama de varza
  • 50 g fidelini Baneasa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Spalam pulpele de curcan si le punem la fiert. Cand se face spuma, aruncam apa si punem alta. Cand incepe iar sa fiarba, adaugam bulionul.

Intre timp curatam cartofii si morcovii, ii taiam cubulete. Morcovii se pot da pe razatoare, cum va place mai mult. Ceapa o curatam si o taiem cat mai marunt.

Cand a fiert carnea pe jumatate, adaugam morcovii, cartofii, ceapa, cimbru si putina vegeta. Apa adaugam cat este necesara.

Cand se desprinde carnea de pe os, stim ca s-a fiert. Atunci adaugam fideaua si mai lasam sa fiarba 5 minute.

Pentru a fi ciorbita acrisoara, adaugam zeama de varza si mai lasam 5 minute la fiert. Se opreste, se pune patrunjel si se acopera.

Cand se serveste, se mai poate adauga patrunjel, dupa cum doriti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 16:14

vreau si eu

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 16:15

saraca curca simona daca ar sti ea ce plan ai

alinutzika 1

19.07.2012, 17:13

imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă din aripi curcan