Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Primavara pentru mine este extrem de savuroasa si darnica in verdeturi. Inca de cand eram copil, borsul de loboda a fost preferatul meu, iar de cand am descoperit si sfecla rosie in mancaruri, cred ca am descoperit combinatia perfecta pentru un bors racoritor, energizant si gustos!
Spalam sfecla, o curatam si o punem la copt in cuptor sau in aparatul de gatit la aburi. Eu am facut-o la aburi. Dureaza cam o ora sa se patrunda bine.
Loboda o spalam bine,frunza cu frunza si o punem la scurs intr-o sita. Apoi o tocam nu foarte fin.
Curatam ceapa si usturoiul, le spalam si le tocam rondele. Morcovul il curatam si il spala. il dam pe razatoarea mica.
Intr-o tigaie, punem cateva linguri de ulei de masline, si punem ceapa, usturoiul si morcovul la calit. Lasam un pic sa se rumeneasca, apoi adaugam loboda, un praf de sare si o calim cateva minute, apoi dam deoparte.
Punem la fiert o oala de 3 l cu apa si lasam sa fiarba. Adaugam loboda si lasam un pic sa fiarba.
Sfecla o pasam cu blenderul. O adaugam in oala.
Separat fierbem borsul. Il adaugam peste loboda si lasam sa fiarba un pic. Adaugam sare.
Spalam si tocam verdeata si o adaugam peste bors.
La sfarsit, batem un ou si il adaugam in oala, lasam 1 minut, apoi inchidem focul si acoperim cu un capac.
Servim cu leustean proaspat tocat si cu ridichi.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult