amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI112
Retete / Retete Delikat

Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

In Retete Delikat la 19 Sep 2018

Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat. Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline. Cureti usturoiul si il tai in bucati. Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto,  presari ierburile,...

Gulas in strachina de pita

In Retete Delikat la 31 Iul 2018

Pentru început cureți cartofii de coaja, îi speli și îi lași în apă rece.   Cureți ceapa și ardeiul, le speli și le tai cubulețe cât mai mici, apoi le pui in cratița in care ai încins uleiul. Lași la foc iute 1 minut și amesteci. Adaugi o...

Ciorba ardeleneasca de perisoare

In Retete Delikat la 22 Iul 2018

Pentru inceput speli bine osul de vita si ii dai un clocot in 500 ml de apa, dupa care il clatesti sub jet de apa rece. Intre timp cureti zarzavatul si il tai marunt. Pui apa in oala si, cand da in clocot, adaugi un strop de sare si osul de vita, lasand la foc mic 15 minute. In acest moment...

Pizza Delik'at (a)

In Retete Delikat la 20 Iul 2018

Asezi faina intr-un bol si realizezi o adancitura. Drojdia o dizolvi in apa calduta impreuna cu zaharul si o lasi 5 minute, dupa care o torni in faina. Omogenizezi usor cu putin faina pana cand se transforma intr-o maia. Lasi sa dospeasca 10 minute si apoi framanti. Adaugi uleiul, otetul si sarea...

Costite aromate cu visine si ienibahar la slow cooker Crock-Pot

In Retete Delikat la 24 Iun 2018

Pentru inceput speli bine costitele si le tai bucata cu bucata, apoi le freci bine cu sare. Pui uleiul in wok si, cand este bine incins, arunci acolo costitele si le coci bine, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Intre timp scoti samburii visinelor si le blendezi bine de tot. Adaugi apa....

Gratar de vitel cu sos de ciocolata si boia iute

In Retete Delikat la 18 Iun 2018

   Carnea o speli sub jet de apă rece si o tai felii groase de cca 0,5 cm ( un deget). O bati putin cu ciocanul special, o condimentezi și o ungi cu uleiul de masline. O lași la rece 15-20 de minute.      Între timp incingi gratarul din fonta. L-am folosit...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]