Tipsuri

 Cauta » 

Idei de condimentare a legumelor

Postat de: Irina in Tipsuri

Plantele aromate si condimentele dau savoare preparatelor culinare. Tot calatorind printre cartile de bucate, am descoperit un ghid al condimentarii legumelor si vreau sa vi-l impartasesc si voua.Citeste continuarea

Iti place siteul? Da-ne o sugestie!

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Sintem ochi si urechi. Da-ne o idee, o sugestie, spune-ne ce te doare pe acest site.Citeste continuarea

Cum vopsesti ouale de Pasti

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Pentru ca se apropie ziua in care se vor vopsi ouale, ne-am gindit sa facem noi aceasta operatiune azi pentru a da si cele mai mici amanunte si tipsuri. Am vopsit 6-7 oua pentru acest lucru. Nu...Citeste continuarea

Cum cureti rapid si usor un ou fiert de coaja

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Sinteti la un click de un experiment amuzant, care, culmea, chiar functioneaza. L-au testat de Pasti mai multi bucatarasi ...Citeste continuarea

Recipiente originale

Postat de: Oana in Tipsuri

Daca doriti sa serviti mancarea altfel decat in vasele obisnuite, incercati cu aceste piese iesite din comun:Citeste continuarea

Bors facut in casa

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Borsul pentru ciorba mai exact, facut din tarate, este foarte sanatos si contine foarte multe vitamine si minerale. Mama facea intotdeauna bosul in casa, am intrebat-o ce si cum si m-am hotarat sa...Citeste continuarea

Cum colorezi natural maioneza

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Daca vreti sa dati o alta tenta de culoare maionezei, puteti adauga suc de sfecla rosie cruda. Valabil si in cazul in care vrei o frisca roze sau rosie. (O lingurita-doua sint suficiente). E si...Citeste continuarea

Cum stii ca-s dulci portocalele

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Mi-a povestit mama prea cu foc pt a nu dezvalui secretul. Cind cumperi portocale, cica se te uiti la “banutzul” de pe “fund” (opusul coditei). Cu cit este mai mare, cu atit portocala e mai...Citeste continuarea

Cum pastram maslinele

Postat de: Bucataras in Tipsuri

O reteta preluata de la prietenul nostru grec, unde ne-am petrecut ultimele concedii:Citeste continuarea

Cum fierbi ouale

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Nu-i asa ca e un fel de loterie fierberea oualelor? Iata citeva sfaturi:Citeste continuarea

 Cauta » 
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]