Cum folosim citricele

Postat de Miha in Tipsuri pe 19 Noi 2009, 23:05

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Cum folosim citricele

- Lamaile si portocalele se vor mentine mai mult timp proaspete daca le vom unge cu ulei vegetal, apoi le invelim in folie alimentara si le pastram la loc racoros

- Ca sa obtinem mai mult suc dintr-o lamaie, trebuie sa o tinem 5 minute in apa fierbinte, apoi o rostogolim pe masa, presand-o usor cu palma

-Daca ai nevoie doar de cateva picaturi dintr-o lamaie n-o taia in doua, ci doar strapunge coaja cu un bat de chibrit sau cu o scobitoare. Dupa ce storci picaturile de care ai nevoie "sigileaza" gaura cu batul folosit.

- Daca ai nevoie doar de sucul unei lamai si nu vrei sa mai murdaresti storcatorul, ajuta-te de o furculita. Taie lamaia in doua, infinge furculita in mijloc si rasuceste in sensul acelor de ceasornic

Comentarii (1)

19.01.2011, 11:43

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia