Esenta de citrice

Postat de -Miti- in Condimente pe 4 Feb 2011, 11:06

 

Ingrediente:

portocale,lamai,mandarine,grepfruit

vodca

 

Se taie coaja de la citrice,aveti grija sa scoateti cat mai mult din partea alba.

Se pune intr-un borcan si se acopera cu vodca.

Inchide borcanul,pune-l in camara si scutura-l o data pe zi.

Dupa doua saptamani ,scoate coaja si inlocuieste-o cu alta noua.

Tine inca doua saptamani,dupa care scoti cojile si ai esenta de citrice.

 

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (12)

21.02.2011, 17:03

Legi noi de Chimie pe Lumea asta ???
Alcoolul se evaporä ???
Tot asa merge si cu Vin...

23.02.2011, 15:31

foarte interesant, vreau si eu. Urmatoarea pe lista e coaja de citrice confiate, am vazut pe blogul Alinei si am sa fac si eu, coaja de portocale, lamaie si lime taiate suvite se oparesc si apoi se clatesc cu apa rece operatiune care se face de 2-3 ori dupa acre se face un sirop din apa si zahar si fierbi cojile la foc mic 30 min dupa care acoperi si dai la rece pana a doua zi cand iar se fierbe su o cana de zahar, se scurs, se dau prin zah tos si apoi se pun in borcan la frigider. voi incerca

24.02.2011, 16:20

Felicitari
este de 100 de ori mai buna decat esenta ,, chimica ''

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!