Esenta de citrice

Postat de Mitinita in Condimente pe 4 Feb 2011, 11:06

 

Ingrediente:

portocale,lamai,mandarine,grepfruit

vodca

 

Se taie coaja de la citrice,aveti grija sa scoateti cat mai mult din partea alba.

Se pune intr-un borcan si se acopera cu vodca.

Inchide borcanul,pune-l in camara si scutura-l o data pe zi.

Dupa doua saptamani ,scoate coaja si inlocuieste-o cu alta noua.

Tine inca doua saptamani,dupa care scoti cojile si ai esenta de citrice.

 

Comentarii (12)

21.02.2011, 17:03

Legi noi de Chimie pe Lumea asta ???
Alcoolul se evaporä ???
Tot asa merge si cu Vin...

23.02.2011, 15:31

foarte interesant, vreau si eu. Urmatoarea pe lista e coaja de citrice confiate, am vazut pe blogul Alinei si am sa fac si eu, coaja de portocale, lamaie si lime taiate suvite se oparesc si apoi se clatesc cu apa rece operatiune care se face de 2-3 ori dupa acre se face un sirop din apa si zahar si fierbi cojile la foc mic 30 min dupa care acoperi si dai la rece pana a doua zi cand iar se fierbe su o cana de zahar, se scurs, se dau prin zah tos si apoi se pun in borcan la frigider. voi incerca

24.02.2011, 16:20

Felicitari
este de 100 de ori mai buna decat esenta ,, chimica ''

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]