Esenta pentru prajituri- o mare minciuna cu arome

Postat de laura_n in Condimente pe 26 Iun 2012, 16:01

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Esenta este forma cea mai concentrata a unui produs, fie el lichid sau solid, mai ieftin sau mai scump.

Deci, ingredientele sunt:

apa

propilenglicol ( Propilen glicolul, E 1520,  este un alcool folosit in industria alimentara atat ca umidifiant, cat si ca agent de dispersare. Se mai foloseste si pentru dizolvarea cat mai buna a unor coloranti si arome alimentare, ceea ce inseamna ca poate fi gasit in unele alimente fara a fi trecut pe eticheta. Este materie prima in industria farmaceutica si cosmetica si se foloseste ca agent conservant si antimicrobian in industria alimentara. Este substanta principala ce se regaseste in lichidul de reincarcare pentru tigarile electronice!!!!!

aroma colorant caramel simplu.

 

Deci, unde este vanilia????? ce cauta substanta asta care se foloseste la tigara electronica??

 

Iar eu foloseam din plin aceasta minciuna aromata la prajituri.

De azi inainte, voi utiliza doar pastaia de vanilie si romul autentic de baut :))

Mai scumpe, dar adevarate! 

Comentarii (6)

01.07.2012, 15:15

01.07.2012, 15:44

31.07.2012, 19:01

dar se stie decand lumea ca ce este scump este mai bun,bravo

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia