Tipsuri

 Cauta » 

Sfaturi culinare de la gospodine adunate

Postat de: alinutzika in Tipsuri

Tot navigand ici si colo pe internet, pe diferite site-uri, am vazut sute de sfaturi culinare. Ei bine, cele care mi s-au parut interesante si utile, le-am adunat aici ca sa le vedeti si voi. Sunt...Citeste continuarea

Gateste pastele perfecte

Postat de: sufletista in Tipsuri

Cum pregatesti cele mai bune paste ...Citeste continuarea

Frigarui pentru toate gusturile

Postat de: sufletista in Tipsuri

Frigăruile sunt o modalitate perfectă de a combina aromele preferate la barbeque. Fiecare reţetă conţine patru astfel de frigăruiCiteste continuarea

Ce nu stiam despre OTET ,,,

Postat de: Dya in Tipsuri

Otetul contine taninuri naturale care contribuie la conservarea alimentelor, dar şi compusi ce combat germenii, are proprietati antibiotice si antiseptice.Citeste continuarea

Codul bunelor maniere in bucatarie

Postat de: Dya in Tipsuri

Sfaturi pentru gazda perfecta :D sau ma rog, aproape perfecta!Citeste continuarea

Sfaturi practice in bucatarie - partea I

Postat de: Dya in Tipsuri

Va prezint o parte din sfaturile "furate" de la cei prin preajma carora am stat in bucatarie dar si adunate din diverse reviste. Poate ca le stiati sau nu, insa doresc sa le impartasesc si celor...Citeste continuarea

Cum să pregăteşti Friptură de miel, pentru masa de Paşte

Postat de: panacris in Tipsuri

Am primit de la prietena mea pe mail un "Tratat privind mielul cum ar trebui ales si gatit". Tratatul are vreo 105 pagini cu multe si variate retete din carne de miel. Voi experimenta si eu...Citeste continuarea

MIERE si SCORTISOARA - o combinatie curativa

Postat de: AndreeaMaria in Tipsuri

> S-a descoperit că o combinaţie de miere cu scortişoara poate vindeca majoritatea bolilor. > Mierea este produsă în majoritatea ţărilor lumii. > Medicina alternativă Ayurvedica, precum...Citeste continuarea

Cum sa ne curatam bijuteriile

Postat de: mitinita in Tipsuri

Poate nu vi se par murdare dar daca va uitati prin colturi,prin locuri ascunse o sa gasiti multa murdarie.Daca sunt foarte murdare folositi o perie de dinti mai veche pentru a scoate murdaria,daca...Citeste continuarea

Sfaturi utile pentre gospodine! :)

Postat de: Martik in Tipsuri

Va propun citeva sfaturi utile, care sper sa Va fie de folos la prepararea bucatelor:Citeste continuarea

Cum sa faci un tort perfect

Postat de: laylalala in Tipsuri

Mici secrete pentru un tort perfect Prepararea unui tort este simpla dar s-a intamplat sa nu iti iasa asa cum iti doreai? Iata niste secrete ce vor duce catre un tort cum iti doresti :Citeste continuarea

Sfaturi pentru gatit

Postat de: rocsi_1612 in Tipsuri

Mi-am luat o data o revista,inc are am gasit un mic ghid,cu fel si fel de sfaturi:pentru curateni,pentru gatit,cum sa chibzuim unele lucruri...azi incep cu sfaturi pentru gatit..sper sa va ajute cu...Citeste continuarea

Cum sa gatim mancarea chinezeasca perfecta

Postat de: AndreeaJ in Tipsuri

De multe ori mi s-a intamplat sa caut pe net diferite lucruri si sa dau peste retete chinezesti. Aproape fiecare blog culinar contine cel putin cate o reteta chinezeasca. Asta pentru ca mancarea...Citeste continuarea

Conversia unitatilor de masura ale bucatariei internationale

Postat de: LUK in Tipsuri

Cum mai am obiceiul sa citesc si retete ale altor tari gasesc de cele mai multe ori cantitatile scrise in alte unitati de masura decat grame/mililitrii..asa ca am gasit pe culinar.ro(caruia ii...Citeste continuarea

Unitati de masura in bucatarie

Postat de: miha in Tipsuri

Un "tabel" practic in bucatarie pentru atunci cand nu aveti un cantar la indemana...Citeste continuarea

Trucuri pentru un cozonac reusit

Postat de: ela in Tipsuri

pentru ca e vremea cozonacilor,cateva ponturi pentru a face un cozonac moale si pufos....Citeste continuarea

Supa de baza

Postat de: Brindusa in Tipsuri

Aceasta supa se foloseste ca baza pentru sosuri, mancaruri sau alte supe. Va voi prezenta supa alba de vita, dar in acelasi mod se poate face si din pui sau legume.Citeste continuarea

Mascarpone- inlocuitor

Postat de: Sidy in Tipsuri

Multa lume ar vrea sa stie cum se poate face mascarpone in casa... Am aflat si eu de la alte fete si ma gandesc ca v-ar interesa si pe voi....Citeste continuarea

Fierberea pastelor

Postat de: lilik in Tipsuri

Poate vi se pare banal si ziceti:"Oricine stie sa fiarba pastele"....dar din pacate nu este asa si m-am gandit sa ma documentez putin si sa va impartasesc aceste mici sfaturi.Citeste continuarea

Sirop de ridiche neagra cu miere

Postat de: cristinne in Tipsuri

Siropul de ridiche neagra cu miere este un foarte bun tratament naturist contra tusei.Citeste continuarea

7 pasi pentru un risotto perfect

Postat de: JustLoveCookin in Tipsuri

Risotto este un preparat specific gastronomiei italienesti.Retetele de risotto sunt numeroase, de la risotto cu parmezan la risotto cu fructe de mare.Am adunat informatii din multe surse,virtuale...Citeste continuarea

Remontarea maionezei taiate

Postat de: miha in Tipsuri

Se intampla deseori ca maioneaza sa se taie la inceputul operatiei sau dupa ce a stat cateva ore. In acest caz se poate remonta in mai multe feluri.Citeste continuarea

Carnea de porc, la ce?

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Va intrebati ce carne din porc ar merge la un gratar sau la o tocanita. Iata raspunsurile ...Citeste continuarea

Despre condimente

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Condimentele dau o savoare deosebita mincarurilor. Nemacinate, isi pastreaza aroma mai bine decit cele macinate. De aceea, este bine sa le cumperi intregi si sa le macini intr-o risnita mica doar...Citeste continuarea

Portocale luminarele

Postat de: Bucataras in Tipsuri

Daca vrei sa-ti infrumusetezi masa de Craciun, atunci portocalele luminarele iti vor fi de mare ajutor ...Citeste continuarea

Cum folosim citricele

Postat de: miha in Tipsuri

Daca ai nevoie doar de cateva picaturi dintr-o lamaie n-o taia in doua, ci doar strapunge coaja cu un bat de chibrit sau cu o scobitoare. Dupa ce storci picaturile de care ai nevoie "sigileaza"...Citeste continuarea

Aranjarea meselor festive

Postat de: miha in Tipsuri

Asezarea mesei se face in functie de tipul mesei, numarul musafirilor si importanta (obisnuita sau festiva), spatiul disponibil.Citeste continuarea

 Cauta » 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]