Carnea de porc, la ce?

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 26 Noi 2009, 20:10

Cotlet - se preteaza la gratar sau la cuptor in crusta de mirodenii cu mustar

Pulpa - se foloseste pentru friptura la cuptor, dar si la gratar. Mai poti face rulade, snitele sau mincare cu sos

Slanina - se afuma sau se fierbe in zeama de varza cu condimente. Se mai poate taia in cubulete si prepara jumari

Ceafa - cel mai bine merge la gratar, dar si preparata la cuptor, impanata cu usturoi si mirodenii

Muschi - excelenta pentru friptura la cuptor, pentru rulada ori snitele

Costita - bine impanat si cu sorici este ideala pt afumat sau fiert in zeama de varza si frecata cu usturoi

Comentarii (1)

28.01.2011, 09:51

foarte util
costita merge bine condimentata , merge la cuptor .
muschiuletul si la gratar .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia