Sfaturi utile pentre gospodine! :)

Postat de Martik in Tipsuri pe 24 Ian 2011, 21:36

Sfaturi utile pentre gospodine! :)

 1) Lasati lamiile mai putin coapte sau dure, timp de 7 - 10 min, in apa calduta pentru a obtine mai  mult suc.

2) Pentru ca cartofii sa fiarba mai repede, lasati-i timp de jumate de ora in apa rece cu sare, apoi treceti la gatit.

3) Pentru a verifica prospetimea oualor, tineti-le in apa cu sare: cele proaspete se vor scufunda; cele mai vechi vor ramine la suprafata.

4) Daca preferati popcornul - tineti boabele la frigider si preparatile cit inca sunt reci - pentru a obtine fulgi mai aspectuosi.

5) Inainte de a prepara conopida, lasati-o timp de citeva minute in apa calduta cu sare pentru a o curata de bacteriile si murdaria din interior.

6) Pentru ca sa pastrati culoarea si prospetimea zarzavaturilor si legumelor, spalatile cu apa ce contina citeva picaturi de otet sau sare.

7) Pentru a pastra mai bine ardeii grasi, inlaturati semintele si capacelele.

8) Pentru ca sa fie mai proaspata si sa nu aiba miros opariti carnea de miel sau oi cu lapte clototit. Lasati timp de o ora in lapte care poate fi diluat cu putina apa.

9) Interesant: pentru a scoate petele de pe fata de masa, adugati in masina de spalat, impreuna cu detergentul, un pliculet de praf de copt.

 



Comentarii (7)

Lau

Lau
19.02.2011, 22:41

LUK

LUK
21.02.2011, 23:15

multumim de sfaturi

17.07.2011, 23:44

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola