Recipiente originale

Postat de Oana in Tipsuri pe 27 Ian 2009, 15:22

Recipiente originale

pepene-umplutSe taie pe jumatate un pepene galben. Se taie putin la baza ca sa poata sta drept pe farfurie, se scot semintele cu o lingura si jumatate din pulpa fructului astfel incat sa se formeze o cupa. Asa se pot servi salate de fructe delicioase impreuna cu o cupa de inghetata sau frisca.

 

ananas-umplutLa fel se poate proceda si cu ananasul, taindu-l pe lung si lasand si frunzele pentru decor.

 

 

 

Se iau jumatati de rosii, castraveti ori avocado, se scoate miezul si se umplu cu diferite salate.

Frunzele de andive sau ardeiul gras pot si niste “recipiente” inedite pentru salate.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (3)

10.10.2009, 17:31

super,imi place cum arata
nota20

20.09.2010, 21:49

super

13.02.2011, 18:08

super am facut si eu odata o salata de fructe dar in pepene galben

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza a la Cluj
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosari si conopida in otet

ieri la 23:05

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale

de Rocsi 9

ieri la 19:09

Castraveti bulgaresti

ieri la 17:46