Recipiente originale

Postat de Oana in Tipsuri pe 27 Ian 2009, 15:22

Recipiente originale

pepene-umplutSe taie pe jumatate un pepene galben. Se taie putin la baza ca sa poata sta drept pe farfurie, se scot semintele cu o lingura si jumatate din pulpa fructului astfel incat sa se formeze o cupa. Asa se pot servi salate de fructe delicioase impreuna cu o cupa de inghetata sau frisca.

 

ananas-umplutLa fel se poate proceda si cu ananasul, taindu-l pe lung si lasand si frunzele pentru decor.

 

 

 

Se iau jumatati de rosii, castraveti ori avocado, se scoate miezul si se umplu cu diferite salate.

Frunzele de andive sau ardeiul gras pot si niste “recipiente” inedite pentru salate.

Comentarii (3)

10.10.2009, 17:31

super,imi place cum arata
nota20

20.09.2010, 21:49

super

13.02.2011, 18:08

super am facut si eu odata o salata de fructe dar in pepene galben

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!