Idei de condimentare a legumelor

Postat de Irina in Tipsuri pe 19 Oct 2009, 19:23

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza

Andive- miere, mustar Dijon, ghimbir, mere

Anghinare- lamaie, unt, usturoi, oregano

Ardei gras- otet balsamic, usturoi, capere, masline conservate, cimbru, sos de soia,    ghimbir, chili, cumin

Avocado- chili, cumin, grapefrut, lamaie, portocala, rosii, oregano, usturoi

Bame- lamaie, maghiran, rosii, cimbru

Broccoli- grapefrut, portocala, usturoi, sos de soia, ulei de susan, mustar combinat cu maioneza

Cartofi- chives, curry, usturoi, iaurt, ardei copti, rozmarin

Cartofi dulci- sirop de artar, unt, lamaie, ghimbir, scortisoara, afine, fructe uscate

Castravete- marar, zahar si otet (dulce-acrisor), seminte de susan, sos de soia

Ciuperci- otet balsamic, chives, ceapa verde, patrunjel, cimbru, usturoi

Conopida- busuioc, curry, miere, ghimbir, lamaie, marar, maioneza cu mustar

Dovleac de iarna- sirop de artar, alune, lamaie, ghimbir, scortisoara, mere, pere, afine, fructe uscate

Dovleac de vara- usturoi, lamaie, rozmarin, rosii

Fasole- ulei de masline, usturoi, patrunjel, lamaie, seminte de susan, sos de soia

Fasole verde- usturoi, sos de soia, seminte de susan, marar

Fenicul- dafin, rosii, branza parmezan

Legume verzi- lamaie, marar, usturoi, ceapa verde, seminte de pin, stafide, seminte de susan

Mazare- menta, marar, ulei de susan, seminte de susan

Morcovi- citrice, curry, miere, ghimbir, marar, otet de zmeura

Nap- miere, mere, pere, lamaie, nuci

Pastarnac- branza parmezan, cimbru

Porumb- busuioc, unt, ardei iute

Rapini- ulei de masline, usturoi, chili dulce, sos de soia, sos iute

Rosie- otet balsamic, busuioc, usturoi, branza parmezan, oregano

Sfecla- otet balsamic, marar, lamaie, rozmarin, mere, pecan

Spanac- usturoi, piper, sos de soia, stafide

Sparanghel- lamaie, mustar, marar, branza parmezan, sos de soia, ulei de susan, capere

Telina- usturoi, oregano, sos de soia, ulei de susan

Varza- seminte de chimen, usturoi, zahar si otet dulce-acrisor, sos de soia, ulei de susan, ghimbir, mar

Varza de Bruxelles- chives, ceapa verde, mustar

Vanata- busuioc, usturoi, rosii, sos iute, ulei de susan.

 

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de ananas

de Lau 9

ieri la 21:47

Desert gris cu lapte si capsuni

de Camelya 4

ieri la 21:33

Negresa cu nuci si fructe confiate

de Lau 9

ieri la 20:58