Bucataria rapida sau ce trebuie sa ai intotdeauna la indemana

Postat de Oana in Tipsuri pe 27 Ian 2009, 10:30

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Produsele enumerate constituie baza pentru numeroase retete, de aceea nu ar trebui sa ne lipseasca :)
img_3457
In dulapul cu alimente (produse uscate): cereale, ciocolata, ciuperci uscate, gris, orez, pesmet, paste fainoase, praf de budinca, stafide, zahar pudra, zahar vanilat, esente de vanilie, rom.
camara-plina1
In camara (conserve):ananas felii, anghinare, ardei, caise, castraveciori murati, gogosari in otet, ciuperci champinion, fasole boabe alba si rosie, ketchup, linte, masline, porumb, sardele.
poza3331
La frigider: branza de vaci, branza proaspata, cascaval, smantana, branza feta, iaurt, maioneza, mozzarella, mustar, oua, lamai.
114611
 La congelator  amestec de legume, broccoli, crabi, ciuperci champignion feliate, fasole verde, inghetata, mazare, mure, porumb boabe, spanac, usturoi maruntit, zmeura, afine.
Sursa: Reader’s Digest

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (1)

13.02.2011, 18:09

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Strudel cu dovleac
  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!