Ceapa curatata si spalata se taie julien si se pune intr-o cratita cu ulei la inmuiat ( nu prajit)
Morcovul se taie felii subtiri. cand ceapa s-a inmuiat adaugam morcovii si lasam pe foc pana sunt aproape facuti , condimentam cu sare si piper.
Fileul de peste se taie de grosimea unui deget...
Pornim cuptorul si-l setam la o temperatura de 200 grade C.
Cartofii curtati si spalati ii taiem in patru.
Fileul il trecem printr-un jet de apa dupa care il tamponam cu hartie absorbanta.
Pregatim o tava cu hartie de copt.
Se condimenteaza fileul pe ambele parti cu arome pentru...
Fileul de peste se trece printr-un jet de apa, apoi se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine, presaram condimente pentru peste si-l lasam 5-7 minute sa se imprieteneasca cu condimentele ;)
Taiem fileul in bucati mari.
Batem bine ouale cu un pic de sare.
Amestecam faina cu pesmetul....
Dupa ce s-a dezghetat pestele, l-am verificat si am mai curatat pe ici colo si l-am dat printr-un jet de apa, apoi l-am tamponat cu servetele.
L-am sectionat in doua pe lungime, dupa care l-am trecut prin amestecul de faina alba, faina de malai, pesmet, condimente si la final prin ouale batute...
File de peste la cuptor cu gogosari in sos de bulion
Ceapa curatata si spalata se taie julien si se pune intr-o cratita cu ulei la inmuiat ( nu prajit) Morcovul se taie felii subtiri. cand ceapa s-a inmuiat adaugam morcovii si lasam pe foc pana sunt aproape facuti , condimentam cu sare si piper. Fileul de peste se taie de grosimea unui deget...
Salau de Nil la cuptor
Pornim cuptorul si-l setam la o temperatura de 200 grade C. Cartofii curtati si spalati ii taiem in patru. Fileul il trecem printr-un jet de apa dupa care il tamponam cu hartie absorbanta. Pregatim o tava cu hartie de copt. Se condimenteaza fileul pe ambele parti cu arome pentru...
File de salau pane
Fileul de peste se trece printr-un jet de apa, apoi se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine, presaram condimente pentru peste si-l lasam 5-7 minute sa se imprieteneasca cu condimentele ;) Taiem fileul in bucati mari. Batem bine ouale cu un pic de sare. Amestecam faina cu pesmetul....
Peste pane
Dupa ce s-a dezghetat pestele, l-am verificat si am mai curatat pe ici colo si l-am dat printr-un jet de apa, apoi l-am tamponat cu servetele. L-am sectionat in doua pe lungime, dupa care l-am trecut prin amestecul de faina alba, faina de malai, pesmet, condimente si la final prin ouale batute...