Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Acest preparat poate fi servit ca gustare rece, dar si ca fel principal cu garnitura de legume. Usor de preparat gustos si aspectos.
Se poate folosi si alt fel de carne si alte umpluturi . Eu am avut si doua felii de ceafa ramasa prin frigider si am procedat la fel.
Pieptul de pui se spala, se zvanta cu hartie absorbanta si se taie in doua. Fiecare bucata se feliaza si se bate cu ciocanul de snitele. Bucatile de carne se condimenteaza cu sare si piper.
Ceapa, usturoiul, ardeiul si ciupercile se curata si se spala.
Telemeaua se taie cubulete mici.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pune la calit intr-o cratita cu ulei. Dupa ce s-au inmuiat adugam ciupercile taiate felii si lasam pe foc pana se inmoaie un pic.
Tragem cratita de pe foc si lasam sa se racoreasca la temperatura camerei. Dupa ce s-a ajunj la temperatura camerei adaugam oul batut( daca este mare punem mai putin, atat cat sa lege un pic compozitia) si bucatelele de telemea si amestecam, potrivim de gust. Luam din acesta compozitie cate 2 linguri si punem pe fiecare bucata de carne batuta, distribuim uniform asezam ardeiul capia taiat pe lungime fasii subtiri si rulam strans ca pe o rulada si prindem cu scobitori pentru a nu se desface.
Asezam rulourile intr-o tava unsa cu ulei, condimentam un pic cu sare si piper punem o folie de aluminiu peste tava si o dam la cuptorul preincalzit la o temperatura de 160grade pana cand este facuta, aproximativ o ora. Cu 10 minute inainte de a o scoate din cuptor indepartam folia de aluminiu.
Se poate servi calda langa o garnitura de care vreti voi , sau rece.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola