Piept de pui cu salata de morcov si sos de zmeura

de _Alina_ in Pui, 7 Oct 2014 | 928 vizualizari

 

Poate vi se pare ca suna indraznet piept de pui cu sos de zmeura, insa eu zic ca merg la fix impreuna. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (800 g, dezosat si fara piele)
  • Marinada:
  • 2lgt rase condiment Thai
  • 1/4 lgt sare grunjoasa
  • 1 lgt miere de rapita
  • 2 lgt otet balasamic
  • 2 lgt ulei de masline extravirgin
  • Salata:
  • 1 morcov mare (300 g)
  • 1 lgt ulei de masline extravirgin
  • 1 lgt otet din vin alb
  • un praf sare
  • Sos de zmeura:
  • 80 g zmeura
  • 80 ml vin alb sec
  • 1 lgt miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu salata de morcov si sos de zmeura:

1. Prepara marinada amestecand toate ingredientele si unge pieptul de pui (spalat si sters in prealabil cu un servet de hartie). Lasa pieptul 5 minute in marinada.


2. Incinge gratarul si pune pieptul de pui pe gratar. Dupa 5 minute intoarce-l pe partea cealalta si mai lasa-l inca 5 min. (Eu l-am bagat apoi 10 min in cuptor si s-a cam uscat, asa ca va sfatuiesc sa-l faceti doar pe grill si sa stati de el).


3. Prepara sosul de zmeura punand zmeura impreuna cu vinul si cu mierea intr-un vas la foc mic pana cand se reduce lichidul.


4. Curata morcovul si taie-l fasii cu un curatator de legume. Toarna deasupra uleiul si otetul si asezoneaza-l cu sare.


Pofta Buna!


Nota: Eu am folosit piept de pui de tara si s-a facut un pic mai greu, asa ca daca luati piept de pui din magazin va sfatuiesc sa stati cu ochii pe el cand il puneti pe gratar pentru ca timpul de gatire va fi mai scurt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu salata de morcov si sos de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

07.10.2014, 16:46

MotanLaOale 1

07.10.2014, 20:29

Rocsi 1

07.10.2014, 21:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci