Tocanita de pui cu trotolle

de mihaelar63 in Pui, 30 Dec 2014 | 1513 vizualizari

 

Trotolle , aceste paste sunt perfecte pentru garnitura la tocanita mea . Sosul se ascunde atat de bine in forma lor spiralata .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 1 lingurita rasa boia rosie de ardei
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper
  • 400 gr paste Trotolle
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu trotolle:


  1. Ceapa se curata ,, se taie rondele si se caleste in ulei .

  2. Puiul se curata , se portioneaza si se prajeste usor in ceapa cu ulei [ initial va elibera lichid , apoi acesta se va evapora ].

  3. Sarati ,adugati boia , amidon si amestecati diluand cu smnatana si putina apa .

  4. Adugati un pahar de apa si lasati sa fiarba la foc mic , acoperit inca 15-20 minute pana cand puiul se patrunde . Din cand in cand amestecati avand grija ca tocanita sa nu se prinda . daca este nevoie mai adugati putina apa .

  5. Fierbeti pastele in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj . Scurgeti -le.

  6. Asezonati tocanita cu piper si patrunjel verde . Serviti cu paste si mult sos .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu trotolle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

31.12.2014, 11:39

Ce de bunatati faci Miha!

simona72 1

31.12.2014, 11:59

Ce mancarica buna!! Imi place tare mult cum gatesti!

Rocsi 1

01.01.2015, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta