Pui înăbuşit cu legume

de elucubratiiculinare in Pui, 3 Sep 2012 | 5497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare de pui,
  • 2 cartofi mari,
  • 2 ardei kapia,
  • 2 căței de usturoi,
  • 2 lingurițe boia de ardei,
  • 1 lingură ulei de măsline,
  • 100 ml vin alb sec,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui înăbuşit cu legume:

Se spală pulpele bine și se lasă să se scurgă de apa în exces. Se curăță cartofii, se spală și se taie felii de 1/2 cm. Ardeii se taie în două, se elimină semințele și cotorul, se spală și se taie fideluță. Usturoiul se curăță si se taie feliuțe. Într-o oală de pământ sau tavă termorezistentă cu capac adăugăm pulpele, cartofii, ardeii kapia și usturoiul. Presărăm boia, sare și piper. Stropim totul cu vin și ulei de măsline. Amestecăm bine, acoperim cu capac și la cuptor pentru 60 minute la 180 grade.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui înăbuşit cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Sim0na 1

04.09.2012, 10:41

ce-mi mai place puiul cu legume..

elucubratiiculinare 1

04.09.2012, 16:01

multumesc pentru aprecieri

iry-gabriela 1

04.09.2012, 20:56

o portie vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu dovlecei, vinete si rosii