Pulpe de pui in lapte

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 17 Apr 2010 | 7597 vizualizari

 

inventie proprie

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 200 ml lapte dulce
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • un cub de unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in lapte:

spalam bine pulpele si le lasam la marinat in lapte cca 2 ore.

dam la frigider si asteptam cuminti sa treaca cele 2 ore.

apoi punem untul topit intr-un vas termorezistent, condimentam pulpele si le punem in vas, peste ele adaugam laptele si dam la cuptor pt cca 30-40 min, le intoarcem la jumatatea intervalului.

se servesc cu piure si salata.

ies foarte fragede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

20.04.2010, 18:13

ma bucur k ai facut, cand o sa mai fac o sa mai pun si eu cate ceva, atunci am facut pe fuga si asta mi-a venit la indemana, cu lamaie cred k au iesit supr

FlyingRoo 1

22.04.2010, 04:37

Pusik, incerca cu lapte batut - atunci sa vezi fragezime!

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 09:12

o sa incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in vas roman pe pat de legume