Mitinita

7

Bucataras
Top-Chef

Miercurea-Ciuc / jud Harghita

Bucataras din 12.10.2010

RETETE835
PRIETENI304
Retete / Pizza

Pizza greceasca

In Pizza la 19 Mar 2011

Se intinde aluatul de pizza si se aseaza in tava. Din pasta de tomate,ulei de masline,usturoi pudra si oregano se face un sos care se intinde peste aluat. Se aseaza feliile de salam,de rosie,se presara masline si feta. Se adauga cascavalul ras si se da la cuptor.

Bagheta frantuzeasca

In Piine la 18 Feb 2011

Intr-un bol pune apa si drojdia si lasa deoparte 5 minute. Adauga sarea si faina,putin cate putin.Framanta in bol sau pe suprafata de lucru. Aluatul nu trebuie sa fie nici prea lipicios nici prea uscat.Cand poti sa il arunci dintr-o mana in cealalta ca pe o minge e gata. Se lasa sa...

Pizza pe paine (necronometrata...)

In Pizza la 3 Feb 2011

Se amesteca pasta de tomate cu uleiul de masline,busuiocul,oregano,usturoi pudra,sare si piper. Se unge felia de paine cu pasta de tomate. Se taie rapid salamul,sunca sau carnatii si se da cascavalul pe razatoare. Se pun pe felia de paine si se da la cuptor. Cand s-a topit cascavalul...

Paine rustica

In Piine la 1 Feb 2011

Se pune apa calduta intr-un bol. Se adauga drojdia si sarea si se amesteca. Se adauga faina si se amesteca cu o lingura de lemn. Se acopera bolul cu o punga de plastic si se lasa sa creasca 2 ore. Dupa ce a crescut se poate face o paine sau se poate pune aluatul in frigider. Daca...

Cornbread - Paine cu malai

In Piine la 19 Ian 2011

Da drumul la cuptor. Amesteca malaiul cu laptele si lasa-l sa stea la temperatura camerei cam 10-15 minute ca sa se inmoaie. Adauga faina,sarea,praful de copt si zaharul la malai. Bate oul si adauga-l si pe el. Acuma poti adauga si uleiul. Se da la cuptor cam 25 de minute.

Bake Rolls sau Crostini

In Piine la 12 Ian 2011

Se taie bagheta in felii subtiri. Amesteca uleiul cu usturoiul si da la cuptorul cu microunde 30 secunde. Cu o pensula de bucatarie,intinde uleiul peste feliile de bagheta,sareaza si da la cuptor. Se tin approximativ 10 minute dupa care se intorc 5 minute pe partea cealalta. Scoate-le si...

Focaccia la borcan

In Piine la 19 Dec 2010

Instructiuni de atasat: Continutul unui borcan se amesteca cu 1/2 cana apa calduta si 2 linguri ulei de masline.Daca e prea uscat adauga putina apa,daca e prea moale adauga putina faina. Se lasa la crescut pana se dubleaza ca volum. Da la tava si unge-l cu doua linguri de ulei de...

Paine spaniola - Pan de Horno

In Piine la 29 Noi 2010

Amesteca drojdia cu apa si pune deoparte 10 minute. Amesteca sarea cu faina. Adauga uleiul de masline si amesteca cu degetele. Incetul cu incetul adauga apa cu drojdia,continuand sa amesteci cu degetele. Pune aluatul pe o masa pe care ai presurat in prealabil faina. Framanta pana aluatul devine...

Afisate 31 - 38 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 26.09.2021

Desert muffins cu fructe

publicat la 26.09.2021

Chifle pufoase

publicat la 26.09.2021

Cartofi noi in stil grecesc

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 28

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]