Pizza pe paine (necronometrata...)

de Mitinita in Pizza, 3 Feb 2011 | 5139 vizualizari

 

Ne-am nimerit sa postam o data cu gaby retete de pizza rapide (pai fix pix-uri cum altfel).Eu o fac pe asta cand n-am chef de facut aluat sau cand sunt singura (asta se intampla foarte foarte rar...parca ziua mea de nastere vine mai des decat o zi din asta).

 

INGREDIENTE

  • O felie de paine
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura de ulei de masline extra virgin
  • masline
  • cascaval
  • salam,sunca sau carnati
  • ardei verde
  • busuioc,oregano
  • sare.piper
  • usturoi pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine (necronometrata...):

Se amesteca pasta de tomate cu uleiul de masline,busuiocul,oregano,usturoi pudra,sare si piper.

Se unge felia de paine cu pasta de tomate.

Se taie rapid salamul,sunca sau carnatii si se da cascavalul pe razatoare.

Se pun pe felia de paine si se da la cuptor.

Cand s-a topit cascavalul se scoate si se mananca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe paine (necronometrata...)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

kamy 1

04.02.2011, 17:01

bunaaa si eu fac ...da la microunde

Mitinita 1

04.02.2011, 20:11

eu credeam ca ma uit la reteta de mere si ma miram ca ai zis ca si tu faci la microunde,ca aia acolo se face o faci pe grill la microunde sau numai asa?nu iese moale?

elena1988 1

11.02.2011, 16:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu vinete