Pizza cu sunca si branza

de Catalina L in Pizza, 26 Feb 2015 | 797 vizualizari

 

Dupa Pizza Margherita... o noua varianta cu un pic de jambon :-))

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 1 pachetel de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță rasa de sare
  • 15 cl de apă
  • sos de rosii
  • mozarella
  • cubulete de sunca
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si branza:

Am folosit masina de paine : program aluat.


Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea.


După 1 oră si 50 minute aluatul este gata.


Se presara masa cu faina, se intinde foaie si se pune in tava unsa.


Peste aluat se pune sosul de rosii de casa (l-am mixat inainte) vezi reteta aici


Adăugați mozzarella, cubuletele de sunca si mult cascaval ras.


Pune în cuptorul incins pentru 20-30 minute.


Simplu si bun.....



Pofta Buna!!!!!

 

TIPS-URI

1

uleiul de masline este recomandat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

26.02.2015, 19:53

Catalina L 1

26.02.2015, 21:35

Multumesc la toti

Rocsi 1

26.02.2015, 22:03

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita