Pizza cu sunca si branza

de Catalina L in Pizza, 26 Feb 2015 | 703 vizualizari

 

Dupa Pizza Margherita... o noua varianta cu un pic de jambon :-))

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 1 pachetel de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță rasa de sare
  • 15 cl de apă
  • sos de rosii
  • mozarella
  • cubulete de sunca
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca si branza:

Am folosit masina de paine : program aluat.

Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea.

După 1 oră si 50 minute aluatul este gata.

Se presara masa cu faina, se intinde foaie si se pune in tava unsa.

Peste aluat se pune sosul de rosii de casa (l-am mixat inainte) vezi reteta aici

Adăugați mozzarella, cubuletele de sunca si mult cascaval ras.

Pune în cuptorul incins pentru 20-30 minute.

Simplu si bun.....

 

Pofta Buna!!!!!

 

TIPS-URI

1

uleiul de masline este recomandat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu sunca si branza-0
Pizza cu sunca si branza-1
Pizza cu sunca si branza-2
Pizza cu sunca si branza-3
Pizza cu sunca si branza-4
Pizza cu sunca si branza-5
Pizza cu sunca si branza-6
Pizza cu sunca si branza-7
Pizza cu sunca si branza-8

COMENTARII (9)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

26.02.2015, 19:53

Catalina L

Catalina L 1

26.02.2015, 21:35

Multumesc la toti

Rocsi

Rocsi 1

26.02.2015, 22:03

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!