Focaccia la borcan

de -Miti- in Piine, 19 Dec 2010 | 1744 vizualizari

 

In seria "Cadouri de la Bucatarie" introduc si aceasta reteta de focacia. Introdu toate ingredientele intr-un borcan,decoreaza-l frumos( mai frumos decat am facut eu) si nu uita sa scrii si instructiunile( cum am facut eu).

 

INGREDIENTE

  • 7 gr drojdie uscata
  • 1 lingura zahar
  • 1 1/2 lingurita bucati uscate de ardei iute 
  • 1 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 1/2 cana faina
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia la borcan:

Instructiuni de atasat:

Continutul unui borcan se amesteca cu 1/2 cana apa calduta si 2 linguri ulei de masline.Daca e prea uscat adauga putina apa,daca e prea moale adauga putina faina.

Se lasa la crescut pana se dubleaza ca volum.

Da la tava si unge-l cu doua linguri de ulei de masline.Presara sare de mare sau sare grunjoasa sau rozmarin si da la cuptorul preincalzit.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 12:49

interesant

RuxyRux 1

22.10.2011, 12:09

Minunata idee Miti draga mea cea mai draga!

-Miti- 1

22.10.2011, 12:37

ruxy,vine Craciunul deja,de acuma iar caut cadouri facute de casa,ca tare imi plac si mi se par mai cu suflet

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Focaccia