Focaccia la borcan

de -Miti- in Piine, 19 Dec 2010 | 1563 vizualizari

 

In seria "Cadouri de la Bucatarie" introduc si aceasta reteta de focacia. Introdu toate ingredientele intr-un borcan,decoreaza-l frumos( mai frumos decat am facut eu) si nu uita sa scrii si instructiunile( cum am facut eu).

 

INGREDIENTE

  • 7 gr drojdie uscata
  • 1 lingura zahar
  • 1 1/2 lingurita bucati uscate de ardei iute 
  • 1 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 1/2 cana faina
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia la borcan:

Instructiuni de atasat:
Continutul unui borcan se amesteca cu 1/2 cana apa calduta si 2 linguri ulei de masline.Daca e prea uscat adauga putina apa,daca e prea moale adauga putina faina.
Se lasa la crescut pana se dubleaza ca volum.
Da la tava si unge-l cu doua linguri de ulei de masline.Presara sare de mare sau sare grunjoasa sau rozmarin si da la cuptorul preincalzit.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia la borcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 12:49

interesant

Rux 1

22.10.2011, 12:09

Minunata idee Miti draga mea cea mai draga!

-Miti- 1

22.10.2011, 12:37

ruxy,vine Craciunul deja,de acuma iar caut cadouri facute de casa,ca tare imi plac si mi se par mai cu suflet

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!