Focaccia cu Mortadella, crema de masline negre, tapenade si rosii uscate la soare

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 6 Iun 2018 | 1173 vizualizari

 

O reteta Sergio Herman

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema de masline negre:
  • 250 grame masline negre
  • 1 ou
  • 3 linguri otet din vin Cabernet Sauvignon (sau otet de buna calitate)
  • 1 lingura capere
  • 1 varf de cutit usturoi
  • 250 ml ulei de floarea soarelui
  • Pentru tapenade:
  • 2 linguri masline verzi
  • 2 linguri masline negre
  • 2 linguri capere
  • 1 salota (sau ceapa rosie mica)
  • busuioc proaspat
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
  • Parmezan ras
  • Pentru servit:
  • 12 rosii uscate la soare
  • 50 grame pesto
  • 50 grame rucola
  • 125 grame Mortadella
  • 4 focaccia
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu Mortadella, crema de masline negre, tapenade si rosii uscate la soare:

Se adauga toate ingredientele pentru crema de masline negre intr-un blender vertical si se transforma in piure.


Se toaca marunt toate ingredintele pentru tapenade si se amesteca intr-un bol.


Focaccia se ung cu ulei de masline si se presara cu sare, apoi se incalzesc 4 minute la 250 de grade Celsius. Se ung cu crema de masline negre, se aseaza rosiile uscate la soare deasupra, impreuna cu pesto din loc in loc, rucola, Mortadella in felii foarte subtiri, tapenade, apoi se presara Parmezan ras deasupra si se stropesc cu ulei de masline extra virgin. Se adauga frunze de busuioc proaspat si se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu Mortadella, crema de masline negre, tapenade si rosii uscate la soare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 9 %
219.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

kytz 1

08.06.2018, 07:00

Ce bună trebuie să fie!

Gherca Daniela 1

08.06.2018, 08:51

Rocsi 1

09.06.2018, 21:24

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine

de Dea_Dea 6

ieri la 23:56

Talmes-balmes

ieri la 19:21

Desert tort din biscuiti, de post

de RODIMUR 7

ieri la 13:57

RETETA RECOMANDATA
Şaorma de casă bogată în vitamine