Panacris

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 08.02.2011

RETETE1565
PRIETENI373
Retete / Sandvisuri

Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan

In Sandvisuri la 11 Oct 2022

Iata cat de simplu se prepara Reteta de tartina cu unt, dulceata de caise si parmesan. Feliile de franzelă se ung cu unt, apoi se adaugă câte o linguriță de dulceață din caise cu samburi de caise a la Panacris. Se finalizează cu fulgi de parmesan și se savurează din...

Croissant mic dejun

In Sandvisuri la 28 Mai 2022

Croissantul se taie în două, apoi se unge cu crema de brânză pe ambele felii. Morcovul și castravetele se curăță, apoi se taie felii cât mai subțiri, eventual cu curățătorul de legume. Mărul se spală și se taie felii subțiri. Se așează artistic și după...

Sandwich cald American

In Sandvisuri la 23 Feb 2021

Feliile de pâine se așază într-o tavă tapetataă cu hârtie de pergament, se stropesc cu puțin ulei de măsline și se introduc în cuptor ptr cca. 5 minute la foc iute. Se scot, se freacă cu usturoi, se stropesc cu ketchup, se așează câte două felii de...

Quesadilla cu pui, ardei si ceapa verde

In Sandvisuri la 16 Noi 2020

Carnea de pui se taie bucățele, se pune într-un bol, se adaugă uleiul de măsline, condimentele, se masează apoi se pun la prăjit într-o tigaie și se lasă la gătit până ce se pătrunde bine și rumenește. În altă tigaie se pun la călit ardeii și ceapa verde...

Sandwich cu prosciutto și kiwi

In Sandvisuri la 2 Mai 2020

Feliile de franzelă se ung cu unt tartinabil, apoi se adaugă artistic feliile de prosciutto. Fructele de kiwi se curăță, apoi se feliază. Se așează peste, sandwich-ul cu unt și prosciutto, apoi se presară cașcaval sau parmesan ras. Se dau la cuptor cca. 5 minute la 200 grade sau...

Sandwich pentru zmei

In Sandvisuri la 30 Aug 2015

Ciupercile se feliază și se trag în puțin ulei de măsline, atât cât să se înmoaie, cca. 5 minute la foc iute, neacoperit. Între timp scoatem ingredientele din frigider. Salamul e deja feliat, se taie câteva fâșii cu aparatul special pentru...

Franzelă umplută

In Sandvisuri la 26 Oct 2014

Franzela se feliază, apoi se stropește cu ulei de măsline. Feliile de cașcaval, șuncă și ciuperci se așează alternativ între feliile de pâine. După ce s-a umplut franzela, se dă la copt într-o tavă termorezistentă la căldură cca. 30 de  miniute la 150 grade....

Sandwich Panacris

In Sandvisuri la 8 Oct 2014

Feliile de pâine se prăjesc în aparatul de prăjit. Apoi se ung cu usturoi și brânză cremoasă de la Delaco. Pieptul de pui feliat se așează, pe pâinea prăjită, apoi se așează feliile de roșii, cașcavalul feliat, firele de chives, ciupercile feliate și...

Sandviș pentru Zmei!

In Sandvisuri la 28 Oct 2013

Pâinea se taie felii, ca și un tort, se unge cu puțin ulei de măsline și se dă la prăjit în cuptorul preîncins cca. 10 minute la foc mic, pe fiecare parte. Se scoate din cuptor, se freacă cu usturoi, apoi se unge fiecare felie cu brânzică Ceva fin cu...

Sandviș cu brânzică Ceva fin, bacon și ciuperci

In Sandvisuri la 21 Oct 2013

Feliile de pâine se ung cu un strat de brânzică Cevafin cu verdeață. Se așează artistic cubulețele de bacon, telemeaua feliată, ardeiul kapia curățat de semințe și feliat, feliuțe de ciuperci, se presară cu puțină sare cu mirodenii, apoi se  acoperă cu...

Sandviș Crocodil

In Sandvisuri la 17 Oct 2013

Feliile de pâine se ung cu brânzică Ceva Fin de la Delaco.  Se așează artistic felii de mușchi și castraveți, între felii. Se purcede la crearea decorului;) Castravetele se taie în trei părți inegale. Capul se formează din  capul castrevetului, tăiat pe...

Ochiuri de prepeliță în pâine

In Sandvisuri la 10 Feb 2013

Se încinge uleiul de palmier, se adaugă felia de pâine cu miezul scos, în ulei și se prajește usor pe ambele părți, după ce a prins puțină culoare se adaugă ouăle de perpeliță ți se prăjesc ușor. Se asezonează de sare și piper și se servesc fierbinți cu...

Sandvis de seară

In Sandvisuri la 24 Ian 2013

Se ung feliile de pânie cu pate de casă ( http://www.bucataras.ro/retete/pate-de-casa-40929.html?p=1#com1047998), peste care se pun feliuțe subtiri de brânză cu mucegai nobil. Se servesc alături de felii de ridiche albă sau felii de ceapă roșie după gustul fiecăruia. 

Sandvis cu Ceva fin, salam sal-crud si ceapa rosie

In Sandvisuri la 9 Dec 2012

Painea se unge cu Ceva fin cu smantana, de la Delaco, se aseaza cate 2 felii de salam pe fiecare felie, apoi se aseaza artistic cateva felii de ceapa rosie. Pofta buna!

Ceva fin si cremos tricolor

In Sandvisuri la 1 Dec 2012

Crema de branzica se imparte in trei cescute. In prima cescuta se adauga o lingurita de icre negre si se freaca energic, cu mixerul Bucataras, pana se obtine culoarea albastra. In o doua cescuta se pune o lingurita de salata de sfecla rosie cu hrean, si se amesteca pana se omogenizeaza bine....

Sandvis cu ceva fin si smochine

In Sandvisuri la 28 Oct 2012

Se ung feliile de paine cu ceva fin cu smantana Delaco, orneaza cu felii de smochine. Se servesc ca atare alaturi de o cana de ceai sau lapte ;)

Oua ochiuri in chifla Pave

In Sandvisuri la 28 Oct 2012

Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei. In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg  cate doua oua. Se presara sare iodat  si piper proaspat macinat. Se introduc chiflele, in cuptorul preincalzit,...

Sandvis cu pate si miez de lapte

In Sandvisuri la 28 Oct 2012

Feliile de paine se ung cu pate de pui, se aseaza rondele de castraveti Panacris( vezi reteta aici  http://www.bucataras.ro/retete/castraveti-panacris-25663.html  )si mini miez de lapte . Pofta buna! Rapid, gustos si satios!

Bundas cu miez de lapte

In Sandvisuri la 27 Oct 2012

Chifla se taie felii mai groase. Ouale se bat energic cu un praf de sare, se trec apoi feliile de chifla prin oula batut si seprajesc in ulei de palmier foarte incins. Miezul de lapte se taie felii si se aseaza peste felia fierbinte, se orneaza dupa gust cu castraveti sau rosii proaspete.

Sandvis cu ou si cascaval

In Sandvisuri la 27 Oct 2012

Uleiul se pune la incins, apoi se pune oul si se amesteca repede si continuu ptr a nu se fac omleta. (Numai stiu cum modului  acesta de preparat din ou! Noi ii spunem "oua frecate:D" ) Se taie o felie de paine de casa cu seminte, se pune oul pe paine, se orneaza cu ketchup si felii...

Rondele cu Ceva fin

In Sandvisuri la 17 Oct 2012

Bagheta cu seminte, se taie rondele. Se ung feliile cu branzica cremoasa cu artoma de hrean Delaco, apoi se orneaza dupa gustul fiecaruia cu fasii de castravete si bucatele de rosii. Pofta buna! 

Sandvis cu miez de lapte

In Sandvisuri la 17 Oct 2012

Bagheta se taie in doua, se unge cu branzica, apoi se aseaza feliile de jambon afumat, miezul de lapte si se presara cu oregano. Se poate consuma rece sau putin incalzit. Pofta buna!

Sandvis cu snitzel

In Sandvisuri la 17 Oct 2012

Se unge felia de paine cu branzica cremoasa cu aroma de usturoi. Se orneaza cu sos de usturoi si ketchup, se pune un rand de felii de cascaval Delaco, fasii de castravete, apoi se aseaza strategic o bucata de snitzel de pui, acoperindu-se cu felii de cascaval Delaco si putin sos de usturoi. Se da...

Sandvis Robert

In Sandvisuri la 17 Oct 2012

Se ung  felile de paine cu branzica "Ceva fin cu aroma de ustorui" de la Delaco, se aseaza artistic cateva fasii de castravete. Se acopera cu un strat de telemea, salam si rosii. Se serveste cu incredere si un ceai fierbinte! Pofta buna!

Sandvis cu cascaval afumat

In Sandvisuri la 15 Oct 2012

Painea se unge cu putin ulei de masline si se introdice in cuptorul preincalzit, la foc iute cca. 3 minute pe fiecare parte. Se scoate tava din cuptor cand s-au rumenit feliile de paine, se freca acu usturoiu, apoi se unge fiecare felie cu putin ketchup Panacris, se presara oregano, apoi se...

Afisate 1 - 25 din 25 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]