Panacris

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 08.02.2011

RETETE1565
PRIETENI373
Retete / Mezel de casa

Slanina cu boia fiarta in moare

In Mezel de casa la 5 Ian 2019

Slanina cu soric, fasonata in bucati potrivite, se pune la fiert la foc mic, neacoperit, cca. 60 minute, in zeama de varza asezonata cu mirodeniile, si cateii de usturoi, maruntiti. Apoi se scoate din zeama, se lasa la scurs si racit cca. 30 minute, apoi se presara boia de ardei dulce sau...

Sushi din carne cu branza afumata si bacon

In Mezel de casa la 1 Iun 2016

Carne tocată se amestecă cu ceapa și usturouiul mărunțit, apoi se asezonează de sare, piper, boia  și mărar, se adaugă oul și pesmetul, se amestecă eneregic, până se obține o pastă omogenă. Pe o folie alimentară se așează felii de bacon, apoi se adaugă amestecul de...

Piept de porc fiert in zeama de varza

In Mezel de casa la 28 Dec 2015

Pieptul de porc, se curăță de eventualele fire de păr, adică se pârlește un pic la flacăra aragazului. Apoi se crestează, adică în felii, fără să se taie soriciul. Se asezonează de mirodenii, se pune pieptul de porc, într-un vas mai înalt, se adaugă...

Cârnați la garniță ( conservați în untură)

In Mezel de casa la 20 Feb 2015

Untura se prepară conform rețetei http://www.bucataras.ro/retete/jumari-la-multicooker-67580.html, Slănina proaspătă tăiată mărunt se pune în vasul aparatului Multicooker de la Phillips cu cca. 150 ml. apă rece. Aparatul de conectează la sursa de curent, se alege meniul...

Caltaboși răgățeni

In Mezel de casa la 28 Dec 2014

Carnea de porc se toacă mărunt, se asezonează de sare, piperse adaugă orezul spălat și curățat. Mațele curățate se umplu cu compoziția de mai sus, lejer, pentru că orezul se va umflă la fiebere. Aici mulțumesc Oanei bucătăraș, pentri sfat;)  După ce s-au umplut mațele...

Tobă a la Panacris

In Mezel de casa la 28 Dec 2014

Căpățâna de porc cuățată și spălată bine se pune la fiert cu mirodenii într-un vas încăpător. Separat se fierb organele în multă apă rece, la foc mic cca 30 de minute, spumuindu-se a nevoie. După ce carnea s-a dezlipt de pe os, se oprește fierberea, se...

Jumări la Multicooker

In Mezel de casa la 28 Dec 2014

Cel mai simplu preparat din seria bunătăților de Crăciun. Slănina proaspătă de pe burta lui Ghiță, se taie bucățele (aici am avut ajutor pe TataZmeu, îi place să ”bucățească”) se pun în vasul aparatului Multicooker de la Phillips cu cca. 150 ml. apă rece....

Pastramă din mușchiuleț de porc

In Mezel de casa la 12 Noi 2014

Se face o marinadă din toate ingredientele enumerate mai sus. Se pune mușchiluețul la marinat în amestec și se lasă la rece, acoperit de marinadă 48 de ore. După cele 48 de ore, se scoate carnea din marinadă se curăță de bobae și mirodenii, atenție nu se spală cu apă, doar...

Caltabosi a la Pana

In Mezel de casa la 21 Dec 2011

Orezul spalat se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert se spala si se strecoara . Limba, capul, ficatul, inima si plamanul se fierbe separat in apa cu sare, piper boabe. Dupa s/au fiert  toate maruntaiele le scoatem, curatam limba, scoatem venele mari cartilaginoase din ficat,...

Carnati a la Pana

In Mezel de casa la 21 Dec 2011

Carnea de porc, slanina si soricul proaspat se da prin masina de tocat carne. Usturoiul se curata se bate in piulita, apoi se stoarce prin tifon, doar zeama obtinuta se pune in amestecul de carne. Se asezoneaza carnea cu sare, piper, boia dulce si iute de ardei si cimbru. Intestinele de porc...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]