Scoici cu sos aromat

de Sylvia in Fructe de mare, 14 Iun 2010 | 9242 vizualizari

 

O mancare excelenta si usoara pentru cei care prefera aroma marii si a fructelor de mare.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • 200 grame de scoici decorticate,
  • 50 ml vin alb,  
  • o lingura ulei masline,
  • o mana de patrunjel verde,
  • o rosie,
  • o lingura de telina rasa,
  • un catel de usturoi ,
  • o ceapa mica echalote, 
  • sare,
  • piper.

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu sos aromat:

Preparare: intr-o tigaie mai mare punem uleiul de masline la incins si adaugam apoi ceapa tocata fin si telina. Dupa 2 minute adaugam scoicile si 50 ml de vin alb si lasam sa fiarba incet pret de 3-5 minute. Apoi adaugam rosia taiata cubulete mici fara seminte si usturoiul zdrobit .


Amestecam incet cu o spatula de lemn si mai lasam 2 minute la foc mic. Presaram apoi verdeata maruntita si stingem focul. Se pot servi cu orice garnitura de la paste, orez sau cartofi nature, eu le-am servit simple si au fost delicioase, o reteta pe cat de simpla pe atat de buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu sos aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Sylvia 1

14.06.2010, 17:36

Multumesc

mena29 1

17.06.2010, 23:52

Ce bine arata

Panacris 1

16.02.2013, 12:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu sos de lamaie