Sushi din carne cu branza afumata si bacon

de Panacris in Mezel de casa, 1 Iun 2016 | 883 vizualizari

 

Am plecat de la rețeta Sidoniei http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/03/sushi-din-carne-cu-cascaval-in-bacon.html și am adaptat-o la ce am găsit în frigider, la momentul oportun ;) 

 

INGREDIENTE

  • Carne tocată amestec vită și porc cca. 300 g,
  • Ceapă 1 bucată,
  • Usturoi 4-5 căței,
  • Sare de mare,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Boia de ardei dulce,
  • Mărar proaspăt ½ legătură,
  • Ou 1 bucată,
  • Pesmet ½ lingură,
  • Bacon feliat subțire cca. 100 g,
  • Brânză afumată cca. 50 g.
  • Pentru marinadă:
  • Sos de soia 2 linguri,
  • Ketchup 2 linguri,
  • Oregano ½ linguriță,
  • Semințe de susan cca. 2 lingurițe.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sushi din carne cu branza afumata si bacon:

Carne tocată se amestecă cu ceapa și usturouiul mărunțit, apoi se asezonează de sare, piper, boia și mărar, se adaugă oul și pesmetul, se amestecă eneregic, până se obține o pastă omogenă. Pe o folie alimentară se așează felii de bacon, apoi se adaugă amestecul de carne tocată și se nivelează, cât să acopere toată ”foaia” de bacon ;) La capăt se adugă bastonașe de brânză afumată, apoi se rulează cu ajutorul foliei alimentare, și se pune rulada într-o tavă de chec, tapetată cu foaie de pregament, ce se punel acopt cca. 20 de minute pe fiecare parte, la cca. 200 grade.


Între timp se preapară sosul de toping:D Se amestecă sosul de soia, cu ketchp-ul și oregano, până se obține o pastă omogenă.


După ce s-a copt rulada se unge cu pasta de mai sus, apoi se presară semițele de susanși se mi dă la copt ptr cca.10 minute, pe fiecare parte. Rulada se servește fierbinte sua rece, ca atare au alături de o garnitură și salată de sezon. Spor și poftă bună! ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sushi din carne cu branza afumata si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

03.06.2016, 16:00

Sidy 1

04.06.2016, 06:15

Si mie imi place mult ce ti-a iesit, asa ca trebuie incercata si varianta aceasta ! Multumesc draga mea !

Catalina L 1

04.06.2016, 19:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mușchi de porc în staniol