Cremwusti de casa

de mamidesaramaria in Mezel de casa, 22 Apr 2011 | 6917 vizualizari

 

numai buni pentru puiul meu micut

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne pui
  • 400 g carne vita (peste)
  • sare (dupa gust)
  • nucsoara (5g)
  • cimbru (5 g)
  • boia dulce (5 g)
  • apa rece (300 ml)
  • cuburi gheata (8)
  • mate de oaie
  • otet

     

Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremwusti de casa:

In primul rand spalam cu apa calduta matele,apoi le lasam putin in apa cu otet,dupa care le frecam cu sare.Le clatim cu apa.


Tocam carnea de pui,carnea de vita.Amestecam carnea tocata cu condimentele si cu apa.Pregatim masina de tocat (pistolul de biscuiti in cazul meu)...umplem cu pasta formata..si umplem matele...le lasam la uscat..apoi le punem la aburi pt 15 minute,dupa care le bagam la congelator. Pot fi serviti fierte sau prajiti.


Deliciosi si sanatosi pentru bebe si pentru intreaga familie (ceva savuros pentru sarbatori,pentru musafiri)


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Se poate mixa orice carne doriti

2

se pot adauga condimentele care va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremwusti de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

19.07.2012, 23:55

La multi an!

Geanina87 1

19.07.2013, 13:10

La multi ani!

Bunica 1

19.07.2014, 12:51

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in sos de rosii cu legume