Crenvursti in sos de rosii cu legume

de Andra_Constantinescu in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2016 | 1182 vizualizari

 

O mancare buna-buna am facut eu aici. Va invit sa gustati :)

 

INGREDIENTE

  • 4-5 linguri de untura lichida;
  • 9 crenvursti de pui;
  • 500 g ceapa;
  • un morcov;
  • un ardei Kapia;
  • 3 tije de apio;
  • 50 g praz;
  • sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • putin piper negru macinat;
  • 3 rosii (200 g);
  • 100 ml suc de rosii;
  • 200 ml apa;
  • o lingurita de zahar.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvursti in sos de rosii cu legume:

Crenvurstii se taie rondele groase si se calesc putin intr-o tigaie cu untura, dupa care se pun deoparte.


Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne.


Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare.


Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie bucati lungi si inguste.


Apio se spala si se taie rondele.


Prazul se spala si se taie rondele.


Se pun toate aceste legume in tigaia cu untura in care au fost caliti crenvurstii, impreuna cu putina sare. Se calesc bine, apoi se adauga boiaua dulce, putin piper, cremwustii, rosiile (care se spala, li se indeparteaza codita si se taie in sferturi), sucul de rosii, apa si zaharul (acesta se adauga doar daca rosiile sunt acrisoare).


Se mai fierb pana scad, apoi se potriveste mancarea de sare.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvursti in sos de rosii cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andra_Constantinescu 1

21.01.2016, 19:04

Merisor!

mirela0911 1

21.01.2016, 20:00

O fi tare bun!

Andra_Constantinescu 1

21.01.2016, 20:05

Chiar e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si marar