Oua ochiuri in chifla Pave

de Panacris in Sandvisuri, 28 Oct 2012 | 2228 vizualizari

 

Un mic dejun fitos, cum descrie Gaby;) Multumesc Gaby, de idee. Data viitoare o sa incerc cu chifle mai mici:)) In schimb e satios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • chifle pave 4 bucati,
  • oua 8 bucati,
  • salam Rustic 50 g,
  • branza feliata Delaco,
  • miez de lapte Delaco,
  • ulei de masline,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri in chifla Pave:

Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit.

Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei.

In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg cate doua oua.

Se presara sare iodat si piper proaspat macinat.

Se introduc chiflele, in cuptorul preincalzit, intr-o tava cu strat ceramic, lasandu-se la copt 15-20 minute.

Se scoot chiflele se adauga fasiile de salam si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. se scot din nou chiflele, se aseaza felii de btanza topota Delaco sau Miez de lapte dupa gustul fiecaruia, lasandu-se la copt ptr cca. 3 minute. Se servesc feirbinti alaturi de o cana de ceai, lapte sau cafea dupa gustul fiecaruia. Va asigur ca e un mic dejun satios, ce tine de foame pana la cina ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in chifla Pave" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

29.10.2012, 09:59

Sim0na 1

29.10.2012, 10:47

tare bune trebuie sa fie...

Bya Ralu 1

11.01.2013, 11:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita