Oua ochiuri in chifla Pave

de Panacris in Sandvisuri, 28 Oct 2012 | 2126 vizualizari

 

Un mic dejun fitos, cum descrie Gaby;) Multumesc Gaby, de idee. Data viitoare o sa incerc cu chifle mai mici:)) In schimb e satios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • chifle pave 4 bucati,
  • oua 8 bucati,
  • salam Rustic 50 g,
  • branza feliata Delaco,
  • miez de lapte Delaco,
  • ulei de masline,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua ochiuri in chifla Pave:

Se taie capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit.

Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei.

In locul ramas gol se pune putin ulei de masline si sparg cate doua oua.

Se presara sare iodat si piper proaspat macinat.

Se introduc chiflele, in cuptorul preincalzit, intr-o tava cu strat ceramic, lasandu-se la copt 15-20 minute.

Se scoot chiflele se adauga fasiile de salam si se lasa la cuptor pana se rumenesc usor. se scot din nou chiflele, se aseaza felii de btanza topota Delaco sau Miez de lapte dupa gustul fiecaruia, lasandu-se la copt ptr cca. 3 minute. Se servesc feirbinti alaturi de o cana de ceai, lapte sau cafea dupa gustul fiecaruia. Va asigur ca e un mic dejun satios, ce tine de foame pana la cina ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in chifla Pave" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

adry88 1

29.10.2012, 09:59

Sim0na 1

29.10.2012, 10:47

tare bune trebuie sa fie...

Bya Ralu 1

11.01.2013, 11:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)