Sandviș Crocodil

de Panacris in Sandvisuri, 17 Oct 2013 | 1458 vizualizari

 

A venit din nou provocarea Campionatului național de sandivișuri;) Nu pot sta deoparte ;) Delaco oferă o varietate de produse lactate supe faine. Așa că m-am pus pe treabă;)

 

INGREDIENTE

  • pâine bulgărească 2 felii,
  • brânzică Ceva fin Delaco,
  • mușchi file țărănesc,
  • castraveți murați,
  • scobitori pentru ansamblare :D,
  • gogoșari murați pentru decor.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandviș Crocodil:

Feliile de pâine se ung cu brânzică Ceva Fin de la Delaco. Se așează artistic felii de mușchi și castraveți, între felii. Se purcede la crearea decorului;) Castravetele se taie în trei părți inegale. Capul se formează din capul castrevetului, tăiat pe orizontală, în care se înfig câteva vârfuri de scobitori. Corpul crocodilului, este a doua parte din castravete, care rămâne întreg, iar coada se va forma din câteva felii tăiate longitudinal;), iar lăbuțele se reconstituie din bucățele de castravete. Se îmbină crocodiulul, pe partea de sus a sandwich-ului;) Ochii se obțin din bucățele de usturoi murat:D Iar în gura crocodilului, am pus o captură de brînză topită feliată, bineînțeles marca Delaco. Poftă bună! Atenție la scobitori :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviș Crocodil" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lorra 1

18.10.2013, 20:02

super !!!

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 14:22

mihaelar63 1

26.10.2013, 08:29

Ce fain !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Mozzarella