scortisoara

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 18.03.2012

RETETE46
PRIETENI93
Retete / Paste

Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american

In Paste la 20 Sep 2014

Punem la fiert apa pentru paste, in care adaugam o lingura de sare. Cand incep a clocoti, adaugam pastele si fierbem conform timpului inscriptionat pe pachet. In alta oala topim untul si adaugam faina, omogenizand pentru a obtine o pasta. Lasam 3 -4 minute pe foc, in timp ce amestecam, pentru...

Paste cu pui si sos de vin

In Spaghete la 12 Sep 2012

Mai intai am condimentat puiul si l-am lasat in frigider pentru vreo 3 ore sa se "imbibe" condimentele in el. Dupa acele 3 ore am pus puiul intr-o tava unsa cu ulei si am turnat o cana de vin alb deasupra, dar merge si rosu si l-am dat la cuptor pentru 2 ore la foc mic - mediu sa se...

Gnocchi cu sos picant

In Paste la 8 Sep 2012

Fierbem cartofii in apa cu sare si apoi cand sunt moi ii strecuram de apa si ii pisam ca la piure. Ii lasam sa se raceasca si apoi adaugam faina sarea si oul. Framantam un aluat moale vreo 4-5 minute pana cand devine un intreg. Impartim aluatul in bucati pe care le facem...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.

 
 
 
Retete preferate
Pasca cu smantana

Voturi:34

Alba ca Zapada

Voturi:32

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]