Ce mai facem cu MIEREA

Postat de Sidy in Alimente pe 8 Aug 2013 | 2750 vizualizari

Comentarii (7)

09.08.2013, 17:09

Chiar nu credeam ca nu are sa citeasca nimeni articolul....
Dar vad ca nu prea va place ceea ce va transmit eu.
O zi racoroasa sa aveti !

09.08.2013, 17:12

interesant!

09.08.2013, 17:22

Este chiar interesant ce ne transmiti . Eu aleg limonada si ciorba de dovlecei cu afumatura , Doar ca nu pot citi modul de preparare pana la capat

09.08.2013, 21:10

Limonada, necatar, tarta cu prune chiar as vrea. Nu te supara. Cam toata lumea intra pe fuga si citeste fiecare cand are timp. Nu trebuie sa te superi

10.08.2013, 08:27

Am pus retetele doar de 1/2 sa vad daca sesizeaza cineva, draga Mihaelar63 !!!
Acum le-am completat....

12.08.2013, 09:23

Limonada si ardeii copti.

Articolul este de folos. Multumim!

19.08.2013, 21:38

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola