Interviurile Bucataras: Ina

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 17 Iun 2010, 20:32

Articol pe placul a 23 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras: Ina

Pusa tot timpul pe sotii, Ina nu se dezminte nici in interviul de mai jos...

 Capitolul despre Ina

1. 3 cuvinte care o definesc pe Ina?
   Fidelitate, ambitie,  veselie 
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
    Cred ca as lua doar un lucru : lampa lui Aladin =))
3. Ce te face sa zimbesti?
   Aici cred ca ar trebui sa fiu intrebata ce ma face sa rad, pentru ca de zambit, zambesc tot timpul :-P
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
    Mai degraba as invita un clown, sa ne distreze. Daca e petrecerea mea, eu trebuie sa fiu centrul atentiei :)) ( Doar mireasa e imbracata in alb, la nunta ei, nu?  :D )
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
     Undeva in munti,cat mai sus, unde sa aud si izvoarele susurand. Pe creste ma simt cel mai bine :) Oricum, nu tin neaparat sa fie intr-o alta tara, avem multe zone de vis, in tara noastra.

Capitoul Ina in bucatarie

1. Care este mincarea ta preferata?
    Mananc tot ce poate fi comestibil, nu am ceva preferat, in mod special... Imi place mult lasagna ( reteta mea, cu suc de rosii si lapte :-P ), aripioare in sos de soia, salate de fructe...
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
   Imi aduc aminte de ceva ce m-a uimit nu neaparat ca si complexitate, ci ca mod de servire si prezentare: Vara trecuta am fost invitata la „Terasa pescarilor” ( am voie sa fac reclama? :)) ), in Neptun.  Cand a sosit mancarea, am ramas fara cuvinte... Lasasem la alegerea sefului de local meniul pentru acea seara si ne-am trezit in fata cu  platouri pe care tronau doi halusi imensi, in saramura. ( nu exagerez, dar cred ca fiecare avea cca. 40 cm. in lungime). De mancat am mancat cam cu noduri...nu pentru ca n-ar fi fost bun, dimpotriva, a fost „demential”, asezonat cu un sos pe care l-am baut, efectiv, din castron :">  
   Nodurile apareau cand vedeam fata celor ce treceau pe langa noi, uitandu-se la monstrii din farfurie, masa pregatita pentru noi ( eu si sotul) aflandu-se exact langa aleea pe care se plimbau turistii, cu vedere spre Mare si „guvide”, cum zicea Costel uitandu-se la gagicutze :))
   Cred ca a fost cel mai bine gatit peshte mancat vreodata de mine,  iar a doua zi am inteles si de ce s-a ales pentru noi acea masa, in vazul trecatorilor... In acea seara s-au vandut cei mai multi halusi, intrucat toti noii sosit la terasa, au comandat „ ce au domnii aia in platouri „ :)) 
   Noi am fost momeala pentru clienti :))
   PS : atasez dovezi :)
3. Ce nu-ti place sa maninci?
   Nu cunosc mancaruri sa nu-mi placa...poate doar daca nu-s bine gatite...
4. Care este bautura ta preferata?
   Campari Orange
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
   Multora li se taie maioneza... Sfatuiesc sa se adauge de la inceput, langa galbenusuri, un varf de cutit de sare de lamaie si o lingura de mustar. Frecam bine, apoi putem adauga si ulei, fara grija ca se va mai taia maioneza ( eu, in felul acesta, pun oul intreg - inclusiv albusul si nu am probleme ).
   Deasemeni, ca sa nu se taie icrele, pun de la inceput putina sare de lamaie si miezul de la 1-2 felii de paine, inmuiat in apa si bine stors.

Capitolul Ina despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
   Utila pentru toti utilizatorii : priceputi sau nu ;) 
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
   Prima data cred ca am intrat pe blogul Mihai, cautand... nu mai stiu ce
3. Cit timp dedici paginii tale din bucataras.ro pe zi?
   Fiind mai noua aici, dedic mai mult decat ar trebui :D Uit de alte treburi gospodaresti, cu ochii in retete :">  Plus ca ajung la serviciu si primul site deschis e bucataras.ro . Am inceput sa-mi stresez si sotul cu pozele, toata ziua sunt cu aparatul foto in mana, incat mi-a zis ca mai am putin si-am sa fac poze si cand suntem in pat =))
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
De cand v-am descoperit nu-mi mai trebuie altele, deci n-as putea spune... 
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
  Viata lunga si bogata! Ne este de ajutor.

Capitolul Bucataras.ro

Da-mi  3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
     1. primitor
     2. extrem de util, motivant
     3. relaxant ( pentru mine )
         Bestial  nu mai zic, deja  as  depasi  cele 3 atribute  si n-as vrea nici sa ti-o iei in cap  =))

Comentarii (200)

02.09.2014, 21:44

E foarte bine cum ai făcut-o, de asta am și pomenit despre firescul răspunsurilor, se simte că-s necenzurate, prelucrate, făcute să sune sofisticat. Ești tu!

02.09.2014, 21:50

lampa lui Aladin ))

Ina

Ina
12.08.2015, 20:09

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola